Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

stilk0
Novinec

Športni fedri (nižanje avtomobila)

Napisal/-a stilk0 Sr maj 12, 2004 10:44 am

Kje bi se dal to pri nas dobr zrihtat kakšne so dobre vzmeti firma pa to cena me glih ne boli! hočm da mi dobr nardijo nižu bi za ene -35 mm avto je pa fiat stilo meu sm u mislih vzmeti eibach?.A mislte da bi pol mogu tud kej tršat amortizerje al pr takem nižanju še to ni potrebno?
Pls za vaše osebne izkušnje in komentarje.
s_t_i_l_ko

Uporabniški avatar
MapleLeaf
Novinec

Kraj: Vancouver B.C.

Napisal/-a MapleLeaf Sr maj 12, 2004 10:56 am

Malo poglej po ostalih postih, saj vedno ena in isto govorimo.Malo se potrudi pa poisci!
Slika
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
dete
Nov uporabnik

Napisal/-a dete Sr maj 12, 2004 8:45 pm

jest osebno ti predlagam Turnška(dol pri ljubljani), on ti vse predela, pa mislm, da ma tud eibach vzmeti, prjatu je dau cliota ke rihtat, pa je ful zadovoln

Uporabniški avatar
MacAudio
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a MacAudio Sr maj 12, 2004 8:51 pm

Najbolj se ti splača vzet fedre Apex, k majo homologacijo, dol ti pa lahk vsak avto spusti, k ma kej pojma o avtih(o šravfanju).
TSI+DSG = T.N.T.!! ;-))

Uporabniški avatar
Suljo
Uporabnik

Kraj: Ljubljana - Črnuče

Napisal/-a Suljo Sr maj 12, 2004 8:56 pm

MacAudio je napisal/-a:Najbolj se ti splača vzet fedre Apex, k majo homologacijo, dol ti pa lahk vsak avto spusti, k ma kej pojma o avtih(o šravfanju).

Ja Apexe se ti pa res najbl splača uzet ja :roll: :roll: Če še neveš se Apexi po nekem času uporabe še posedejo, tko da maš pol še nižji auto kokr si ga hotu met. Sicer pa jst nism kej preveč dobrih stvari slišu o Apexih, raj bi priporoču Eibach al pa Bilstein al pa KW, to so že mal bl resne ferme, kr se mene tiče. Pa brez zamere usem lastnikom Apexov :wink:
LP

Uporabniški avatar
Vičo
Novinec

Kraj: Ilirska Bistrica

Napisal/-a Vičo Sr maj 12, 2004 8:57 pm

MacAudio je napisal/-a:Najbolj se ti splača vzet fedre Apex, k majo homologacijo, dol ti pa lahk vsak avto spusti, k ma kej pojma o avtih(o šravfanju).

Aja? kaj pa homolomo? Rabš namreč podrdilo o strokovni montaži, če se ne motim :!: :!: :!: :!:
Slika

Uporabniški avatar
Suljo
Uporabnik

Kraj: Ljubljana - Črnuče

Napisal/-a Suljo Sr maj 12, 2004 10:46 pm

StreetGlow je napisal/-a:

Aja? kaj pa homolomo? Rabš namreč podrdilo o strokovni montaži, če se ne motim :!: :!: :!: :!:

Tako je :wink:
LP

Uporabniški avatar
[g0ran24]
Stalni uporabnik

Kraj: brežice

Napisal/-a [g0ran24] Sr maj 12, 2004 10:51 pm

živjo

jest mam avto fiat punto mk1 in spuščen z Apex fedri -35mm in nimam težav nobenih
ka se tiče homologacije rabiš sledeče

Tuv fedrov
potrdilo o strokovni montaži
račun
list z optike

montirat sm pa dal pri BHS-u ker tam ti vse zmontirajo in poskrbijo za homologacijo da nerabiš hodit v LJ na LPP ampak sam pol še na BHS prneseš od optike izpis in pol po pošti dobiš kartonček

lp [g0ran23]

Uporabniški avatar
[g0ran24]
Stalni uporabnik

Kraj: brežice

Napisal/-a [g0ran24] Sr maj 12, 2004 11:11 pm

Stratus_

mislim da je garancija 1 leto morm papirje pogledat...ne me držat za besedo
mislim pa ja na to mrežo po celi slo ko je ker majo nekak zmenjeno z LPP-jom

lp [g0ran23]

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Sr maj 12, 2004 11:56 pm

[g0ran23] je napisal/-a:živjo

jest mam avto fiat punto mk1 in spuščen z Apex fedri -35mm in nimam težav nobenih
ka se tiče homologacije rabiš sledeče

Tuv fedrov
potrdilo o strokovni montaži
račun
list z optike

montirat sm pa dal pri BHS-u ker tam ti vse zmontirajo in poskrbijo za homologacijo da nerabiš hodit v LJ na LPP ampak sam pol še na BHS prneseš od optike izpis in pol po pošti dobiš kartonček

lp [g0ran23]

SE spod podpisem!
SEm sam isto use rabo, pa isto nisem pelo avta na lpp, mi je en preko ene firme uredil!
Garancije na apex sem jaz dobo 1no leto!
LP

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko Če maj 13, 2004 1:03 am

Ok očitno bo tale tema spet zašla u vode kreganja med apexi in ostalimi fedrami.
Prvo kot prvo...... povejo naj ljudje ki so dejansk res imeli apexe ne pa en ki je lsišu od sosedovega mulca ki je slišu od punce ta pa je slišala od bivšega.....
Drugo kot drugo pa Apex tud niso tko slabi kot vsi pravjo..... sej pravm naj povejo tisti ki imajo izkušnje.
Jaz sem dobu na Apex garancijo 5 let.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
WRC555
Uporabnik

Napisal/-a WRC555 Če maj 13, 2004 10:07 am

Jst tud 5 let :wink: Se ceste drzi k klop :P

stilk0
Novinec

Napisal/-a stilk0 Če maj 13, 2004 11:09 am

Jah kle je en kup različnih odgovorov eni govorijo da so apex dobri fedri eni jih tlačjo u drek kwa zdej? :ue no nej gdo kej bl pametnega konkretnega o fedrih pove :!: pa a bi mogu tud tršat amortizerje če bi spustu za -35 mm :?:
s_t_i_l_ko

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko Če maj 13, 2004 11:23 am

stilk0 je napisal/-a:Jah kle je en kup različnih odgovorov eni govorijo da so apex dobri fedri eni jih tlačjo u drek kwa zdej? :ue no nej gdo kej bl pametnega konkretnega o fedrih pove :!: pa a bi mogu tud tršat amortizerje če bi spustu za -35 mm :?:

Da ti povem iz lastnih izkušenj.
Jaz sem mel APEX fedre na svoji petki in pa tršane amortizerje. Stvar je dobesedno limala. Mel sem -35mm.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
WRC555
Uporabnik

Napisal/-a WRC555 Če maj 13, 2004 6:20 pm

Ja kaj pa si pricakoval,da bomo vsi istega mnenja :?: Eni majo take izkusnje,drugi spet drugacne...trsanje ni nujno, odvisno od tvojih potreb :wink:

Pa prosim ne primerjat Apex in Eibach, ker sta iz cisto drugih cenovnih rangov. Kot bi primerjal poni prasca pa Ducatija.

Uporabniški avatar
_BANDIT_
Uporabnik

Napisal/-a _BANDIT_ Če maj 13, 2004 6:31 pm

Stari, najboljs, da nalijes v motor tezko vodo, pa bos mel takoj nizji avto.
Sam pazi, da naus prevec, k ti lahko odtrga motor z nosilcev in pade dol.

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.zup-racing.com/
THERE IS NO REPLACEMENT FOR DISPLACEMENT! Slika

Uporabniški avatar
SomebodyX
Nov uporabnik

Napisal/-a SomebodyX Če maj 13, 2004 6:39 pm

WRC555 je napisal/-a:Pa prosim ne primerjat Apex in Eibach, ker sta iz cisto drugih cenovnih rangov. Kot bi primerjal poni prasca pa Ducatija.

in kakšne so konkretne cene teh fedr? :?:
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov