Hvala vsem za cestitke in lepe zelje
Podrobne podatke o celotnem postopku uvoza bom razlozil, ko avto uspem registrirati (cakajo me se slovenski birokrati!

).
Avto ima 108kkm, itak sem prej poslal familijo v Nemciji na predogled. Ko so mi potrdili, da je avto ohranjen in lepo vzdrzevan sem se odlocil za pot gor. Nebi sel kar tako na pot in naredil 1500+ km za brezveze. V Nemciji imam bratranca, ki je izvrsten mehanik in smo zadevo skupaj pregledali tako da nisem kupil macka v zaklju.
Nasplosno se mi zdi, da so v Nemciji avtomobili bolj vzdrzevani, ce nic drugega so ceste v veliko boljsem stanju kot nase. Ce ze je malenkost poskodovana imas takoj table da je strasseschaden in temu primerna omejitev... pa tut glede servisov mislim da so Nemci bolj pedantni in servisirajo avtomobile tako kot je treba (govorim o Nemcih... nekako velja da v Nemciji nikoli ne kupi avto od ausländerja, posebaj od Turka ali Rusa). Nasplosno mi je rekel bratranec, da njega osebno sploh ne skrbi koliko kilometrov ima avto prevozen, ce je lepo vzdrzevan in vozen po dobrih cestah (kar moj je).
Grem zdaj z druzino malo nazdravit za avto in sreco... se tipkamo