No sej z lublancanom sva ze mela razna tako bliznja srečanja tako da o tem ne bi...
Ti si pač ravno vmes padel, niti nima veze to

. Je pa tud res, da na avtosejmu moj foter prodaja razne te svoje izdelke (tudi krom okvirčke za tablice, ki jih "uvaža" ipd.) Tam se pač vsak lahko zmeni tudi za kromiranje ogledal in res je tudi, da jih potem on v glavnem pripravi ter da pokromirat (pisal sem že o tem kako je priprava pomembna in zamudna,...). Cena je taka kot je in on tudi vsakemu pove, da lahko sam zadevo naredi za manj denarja ampak vse skupaj ni tako preprosto kot samo malo pošmerglat (potem ko preračunaš vložen čas in material se nekako izkaže kako je s tem).
No ampak ne bi več o tem, ker sem res že ene parkrat pisal o tem - niti nisem več tako mlad mulček, da bi me blazno prizadelo če kdo kaj piše o mojem atiju

(tako da tega niti ne vzamem osebno). Seveda mi pa stopi na žulj tisti, ki neobjektivno piše o zadevah ki jih niti 100% ne pozna z edinim namenom, da bi kao razkril neko nategovanje in s tem razsvetlil ljudi (zopet poudarjam da tu ne gre zate Jesus).
Zdaj sem si dal duška - vsak naj si misli o tem kar si hoče, od mene več ne bo slišat nič o tem

. Nisem pa nič zamerljiv tip - sploh pa tebi Jesus v tem primeru niti kaj dosti ne morem očitat, z lublancanom se pa tud ne mislim prerekat in mu vsiljevat svojega mnenja, vsak po svoje. Sale over and out :P