Avtomobilček je napisal/-a:Lep pozdrav!
Sem nov uporabnik foruma, ker nameravam kupiti nov avto in zato sem potreben informacij.
Če prav razumem se ti ukvarjaš z uvozom vozil iz Nemčije. Nameravam kupiti Passat variant 1.9TDI (100KM), avtomatska klima, potovalni računalnik, letnik 2001 ali novejši. Malo sem pogledal na Autoscout24 in tam je razpon cen od 8.000 eurov pa do 18.000 eurov. Pa me zanima koliko stane dokaj soliden avto in koliko bi me prišla dejanska cena v sloveniji. Sam sem gledal okoli 12.500 evrov(3.000000 SIT)+ostali stroški.
Avto nameravam kupiti začetek drugega leta in mi varianta da bi mi ga ti pripeljal v slovenijo najbolj odgovarja.
Zato prosim za KONKRETNE ŠTEVILKE, da se bom pravilno odločil in zbral dovolj denarja.
Hvala.
[/u]
SAFRANE je napisal/-a:p.s.: pugi & co : od 7ice res vpr. če bo kej ker sm se odloču da ne bom kupoval avta z že blizu 100.000 km in tolk starega letnika. Dejstvo je da enostavno delam preveč km, in bi imel čez 2 leti 5 let staro kripo z 200.000 km!
ja kako pa to ce si imel ze rezervirano !!!!!!!!!!prav na smeh mi gre ko berem tvoje poste sej tako kot sem ze v eni priliki izjavil nabijac leta !!!!!!!!!!!SAFRANE je napisal/-a:alo alo
ja sorry folk no, sam zejle sm skoz neki po Nemčiji in dejansko pol nekak nimam cajta po forumu brskat
avtomobilček izvoli:
na pm sem ti poslal mojo gsm številko pa me prosim pokliči
LP
Janez
p.s.: pugi & co : od 7ice res vpr. če bo kej ker sm se odloču da ne bom kupoval avta z že blizu 100.000 km in tolk starega letnika. Dejstvo je da enostavno delam preveč km, in bi imel čez 2 leti 5 let staro kripo z 200.000 km!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov