Heh, naslov pove ze skorej vse, pa seenkrat od zacetka. Zdej letos avgusta bo 2 leti od tega ko se je to zgodilo. Namrec v industrijski coni Sk. Loka smo se z frendi vozil z tomosom avtomatikom. Stvar je taka da takrat nisem imel ne izpita za motor narejenega, na sebi nisem imel ne celade, motor je bil neregistriran, poleg vsega pa sem se na koncu se izmislil podatke. Polcaj je su valda preverjet podatke in so me pojebal. Najprej mi je zacel neki nabijat z visokimi kaznimi, pa gor in dol, pol me neki cajta gleda, in spet neki razlaga. Pol je na koncu se preveril podatke in niso bli pravi. Spet kolk bo kazni gor dol. Potem me pa clovek neki cajta gleda in prav "a si ti zadet(sprzen)?". Sm reku ne nism, in on men nazaj "ja si, vidm te!", in me tipo 15min tm zmerja da sm zadet in nevem kaj, na koncu sm le prsu do besede da sm reku da greva lahko na teste in da mu dokazem. Pol tipo nekej casa gleda spet mene in se neki pogovarja z kapsi na centrali, pol pa prav nej ti bo, bomo samo obvestil tastare doma, pa eno kazen bomo napisal, pa k sodniku za prekrske bos su.
Pol mi pa vs pametn spusti gume, zdej pa pejt pes dam z spuscenimi gumami(do doma pa ene 3km). Pol sm res da ene 500m porivu un motor z spuscenimi gumami naprej, pol smo prsli do ene bajte tm in prosil za pumpo in se lepo odpelal domov

.
Zdej pa zadeva je taka, zdej avgusta kot sm reku bo cca. 2 leta od tega kar se je zgodilo, cca. 8 mesecev nazaj pa so mi na dom poslal posto v kateri je pisal da naj se ob dolocenem datumu zglasim pri sodnici za prekrske. K sreci da sem meu v sol takrt en test pomembn, tko da je mami napisala "opravicilo" in smo poslal nazaj. Od takrt naprej pa do danes mi niso poslal niti ene poste vec da naj se zglasim pri njih, pravtako pred tisto posto ne skoraj eno leto, mogoce malo vec. Zdej kako je z to kaznijo me zanima, kolk casa to velja. Ker zdej zgleda spet ta scena kot da so me pozabil, polet enkrat bom pa zgleda spet dobil posto da naj se oglasim al kako

. Pa kako je z tem takrt k se je to zgodil se nism bil polnoletn, zdej sm pa ze.