Hvala vsem za lepe želje.
To je prvi premijski avto, ki sta ga starša kupila. Do sedaj sta vozila same ''budget'' avtomobile (Renault 4, IDA Opel Corsa, Lantra, Leon), pred upokojitvijo pa sta si za zadnje vozilo zaželela nekaj bolj prestižnega. Izbrala sta ga sama (v konkurenci z A4, Saabom 9-3, Volvom S60, Passatom, Lexusom IS in novim Mondeom), jaz sem pa poskrbel za logistiko (zbiranje kandidatov,cenikov in ponudb, organiziranje testnih voženj in podobno).
Jaz sem tudi prevzel in pripeljal avto danes. Kar lahko po tako kratki vožnji napišem je, da je še premočan za njiju in tišji ter udobnejši od moje Astre (razumljivo). Glede pripomb pa lahko omenim vzratno prestavo. V rikverc prestaviš s pomikom ročice skrajno levo navzgor - ni tako, da moraš najprej ročico potisniti dol ali pa povleči prstan. Zato na semaforjih nikoli nisem bil 100% prepričan, ali sem dal v prvo ali vzratno

.
Zunanjo barvo in opremo sta izbrala na moj predlog. Se pa strinjam, da bi bolj pasala beige notranjost. Zato bo šel avto v bližnji prihodnosti na preoblačenje sedežev v svetlo usnje. Tovarniško doplačilo za usnjene sedeže je bilo predrago, pa tudi s tem bi dobil skoraj celotno notranjost svetle barve, ki bi se prehitro umazala.