aklan86 je napisal/-a:speedfreak corsa gre 170+ km/h?? Bogi avtoMislim da tak mali avto niti ni narejen za hitrosti nad 170 km/h.
HOLLAND je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:Sam ne mi moralizirat koliko in kje se vozim prosim...nisem to vprašal se mi zdi?
quote]
To zakon pravi ne mi!!!
speedfreak je napisal/-a:HOLLAND je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:Sam ne mi moralizirat koliko in kje se vozim prosim...nisem to vprašal se mi zdi?
quote]
To zakon pravi ne mi!!!
Vem, kaj zakon pravi ampak jaz sem vprašal zakaj mi trese, ne pa koliko smem voziti po AC.
Za moje kršitve zakona so pristojni drugi organi, kot vi na forumu. zdej pa dost offtopica.
speedfreak je napisal/-a:Sam ne mi moralizirat koliko in kje se vozim prosim...nisem to vprašal se mi zdi?
@maxx...lani so bile iste gume gor pa niso tresle...sej itak mislim peljat centrirat in na optiko ( ceprav mislim da optika ne bo odpravila tresenja), samo sem mislim, če se je komu kaj podobnega dogajalo.
Hvala vsem, ki vsaj poskusite pomagat, razni moralizatorji in wanabee policaji pa ne komentirajte, ker je popolnoma moja stvar koliko se vozim.
Maxx je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:Sam ne mi moralizirat koliko in kje se vozim prosim...nisem to vprašal se mi zdi?
@maxx...lani so bile iste gume gor pa niso tresle...sej itak mislim peljat centrirat in na optiko ( ceprav mislim da optika ne bo odpravila tresenja), samo sem mislim, če se je komu kaj podobnega dogajalo.
Hvala vsem, ki vsaj poskusite pomagat, razni moralizatorji in wanabee policaji pa ne komentirajte, ker je popolnoma moja stvar koliko se vozim.
Sorry sam sem mislil na golfTDI glede optike, pri tebi je 100% vzrok gume oz. centriranje, ker naj bi se vsako leto dale scentrirat, četudi so na platiščih.
speedfreak je napisal/-a:Maxx je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:Sam ne mi moralizirat koliko in kje se vozim prosim...nisem to vprašal se mi zdi?
Sorry sam sem mislil na golfTDI glede optike, pri tebi je 100% vzrok gume oz. centriranje, ker naj bi se vsako leto dale scentrirat, četudi so na platiščih.
Gume so bile letos znova centrirane ko so bile namontirane na avto ( imam druga platisca za zimo ), je pa seveda mozno, da niti niso bila dobro scentrirana ali da so se enostavno razcentrirala.
p.s..sem se spomnil zdaj da sem nekaj casa nazaj zadel v robnik z zadnjim kolesom med voznjo...bi blo mozno da je padla utež dol ali je celo kaj hujšega?....naj ponovim, da trese samo in izključno pri hitrostih višjih od 170.
bam88 je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:Hvala vsem, ki vsaj poskusite pomagat, razni moralizatorji in wanabee policaji pa ne komentirajte, ker je popolnoma moja stvar koliko se vozim.
k bos pa enga ubou pa to nebo vec tvoja stvar ane. bo drug kriv.
bam88 je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:Hvala vsem, ki vsaj poskusite pomagat, razni moralizatorji in wanabee policaji pa ne komentirajte, ker je popolnoma moja stvar koliko se vozim.
k bos pa enga ubou pa to nebo vec tvoja stvar ane. bo drug kriv.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov