Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
el_diablo
Poznavalec foruma

Kraj: Gottschee

slaba optika?

Napisal/-a el_diablo Ne jan 06, 2008 8:51 pm

avto 100% nekaramboliran,felge naj ne bi bile poškodovane,mi pa pri višjih hitrostih(no,že pri kakih 80) avto vleče v desno.sicer ne tako zelo,je pa očitno.
ne spomnim se kdaj je bil avto nazadnje na optiki.je možno da je to krivo?
obstaja točka,na kateri drzno postane neumno...

Uporabniški avatar
HOLLAND
Novinec

Kraj: V deželi sonca in vina

Napisal/-a HOLLAND Ne jan 06, 2008 8:54 pm

Po vsej verjetnosti ja.

Uporabniški avatar
Drocky
Poznavalec foruma

Napisal/-a Drocky Ne jan 06, 2008 9:08 pm

Lahko pa da je cesta taka, ker včasih men tut vleče avto levo, včasih desno včasih pa nič in js predvidevam da je to zarad ceste :? Če pa ti skos isto dela, pa neglede kje se pelješ pa je vrjetno res optika.
LP Rok

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Ne jan 06, 2008 9:18 pm

se bom kr tle mal uštulil ( se opravičujem avtorju teme ). Jaz mam pa problem, da mi trese, in to kar precej močno pri hitrostih nad 170km/h. avto je opel corsa c, ima pa zdaj zimske gume gor na jeklenih platiščih. Pri nizjih hitrostih ne trese!
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
aklan86
Stalni uporabnik

Napisal/-a aklan86 Ne jan 06, 2008 9:45 pm

speedfreak corsa gre 170+ km/h?? Bogi avto :) Mislim da tak mali avto niti ni narejen za hitrosti nad 170 km/h.

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx Ne jan 06, 2008 9:48 pm

aklan86 je napisal/-a:speedfreak corsa gre 170+ km/h?? Bogi avto :) Mislim da tak mali avto niti ni narejen za hitrosti nad 170 km/h.

:twisted: nena me jezi :D ..corsa gre tud več ( po števcu seveda), 170 ji je povprečna potovalna hitrosttak da me zelo moti, to da se trese.

mogoče jo pa sam zebe zdej ko je zima? :D
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
bam88
Stalni uporabnik

Napisal/-a bam88 Ne jan 06, 2008 9:53 pm

nimas se kej vozt 170 po slovenskih cestah.. zato nej te kr fajn trese.

Maxx
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a Maxx Ne jan 06, 2008 9:56 pm

Vleče lahko tudi zaradi pneumatik, pelji na optiko pa boš videl saj ni draga.

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx Ne jan 06, 2008 9:59 pm

Sam ne mi moralizirat koliko in kje se vozim prosim :evil: ...nisem to vprašal se mi zdi?

@maxx...lani so bile iste gume gor pa niso tresle...sej itak mislim peljat centrirat in na optiko ( ceprav mislim da optika ne bo odpravila tresenja), samo sem mislim, če se je komu kaj podobnega dogajalo.

Hvala vsem, ki vsaj poskusite pomagat, razni moralizatorji in wanabee policaji pa ne komentirajte, ker je popolnoma moja stvar koliko se vozim.

Uporabniški avatar
HOLLAND
Novinec

Napisal/-a HOLLAND Ne jan 06, 2008 10:02 pm

speedfreak je napisal/-a:Sam ne mi moralizirat koliko in kje se vozim prosim :evil: ...nisem to vprašal se mi zdi?

To zakon pravi ne mi!!!

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx Ne jan 06, 2008 10:05 pm

HOLLAND je napisal/-a:
speedfreak je napisal/-a:Sam ne mi moralizirat koliko in kje se vozim prosim :evil: ...nisem to vprašal se mi zdi?
quote]
To zakon pravi ne mi!!!

Vem, kaj zakon pravi ampak jaz sem vprašal zakaj mi trese, ne pa koliko smem voziti po AC.
Za moje kršitve zakona so pristojni drugi organi, kot vi na forumu. zdej pa dost offtopica.

Uporabniški avatar
HOLLAND
Novinec

Napisal/-a HOLLAND Ne jan 06, 2008 10:07 pm

speedfreak je napisal/-a:
HOLLAND je napisal/-a:
quote]
To zakon pravi ne mi!!!

Vem, kaj zakon pravi ampak jaz sem vprašal zakaj mi trese, ne pa koliko smem voziti po AC.
Za moje kršitve zakona so pristojni drugi organi, kot vi na forumu. zdej pa dost offtopica.

Saj ti nobega računa nismo izstavili. Vzemi to kot dober nasvet ne pa kot, da neki pametujemo!

Maxx
Stalni uporabnik

Napisal/-a Maxx Ne jan 06, 2008 10:11 pm

@maxx...lani so bile iste gume gor pa niso tresle...sej itak mislim peljat centrirat in na optiko ( ceprav mislim da optika ne bo odpravila tresenja), samo sem mislim, če se je komu kaj podobnega dogajalo.

Hvala vsem, ki vsaj poskusite pomagat, razni moralizatorji in wanabee policaji pa ne komentirajte, ker je popolnoma moja stvar koliko se vozim.

Sorry sam sem mislil na golfTDI glede optike, pri tebi je 100% vzrok gume oz. centriranje, ker naj bi se vsako leto dale scentrirat, četudi so na platiščih.

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx Ne jan 06, 2008 10:16 pm

Maxx je napisal/-a:

Sorry sam sem mislil na golfTDI glede optike, pri tebi je 100% vzrok gume oz. centriranje, ker naj bi se vsako leto dale scentrirat, četudi so na platiščih.

Gume so bile letos znova centrirane ko so bile namontirane na avto ( imam druga platisca za zimo ), je pa seveda mozno, da niti niso bila dobro scentrirana ali da so se enostavno razcentrirala.

p.s..sem se spomnil zdaj da sem nekaj casa nazaj zadel v robnik z zadnjim kolesom med voznjo...bi blo mozno da je padla utež dol ali je celo kaj hujšega?....naj ponovim, da trese samo in izključno pri hitrostih višjih od 170.

Maxx
Stalni uporabnik

Napisal/-a Maxx Ne jan 06, 2008 10:21 pm

speedfreak je napisal/-a:
Maxx je napisal/-a:

Gume so bile letos znova centrirane ko so bile namontirane na avto ( imam druga platisca za zimo ), je pa seveda mozno, da niti niso bila dobro scentrirana ali da so se enostavno razcentrirala.

p.s..sem se spomnil zdaj da sem nekaj casa nazaj zadel v robnik z zadnjim kolesom med voznjo...bi blo mozno da je padla utež dol ali je celo kaj hujšega?....naj ponovim, da trese samo in izključno pri hitrostih višjih od 170.

Še enkrat pelji scentrirat pa bo dobro ;)

Uporabniški avatar
bam88
Stalni uporabnik

Napisal/-a bam88 Ne jan 06, 2008 10:26 pm

speedfreak je napisal/-a:Hvala vsem, ki vsaj poskusite pomagat, razni moralizatorji in wanabee policaji pa ne komentirajte, ker je popolnoma moja stvar koliko se vozim.

k bos pa enga ubou pa to nebo vec tvoja stvar ane. bo drug kriv.

Uporabniški avatar
dnovak24
Uporabnik

Napisal/-a dnovak24 Ne jan 06, 2008 10:26 pm

men trese že kr 30+ km/h, mam pa zvite alu feltne

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx Ne jan 06, 2008 10:28 pm

hvala maxx.

p.s se vid da so Gorenci fejst ljudje ;)

Bom dal centrirat pa bomo vidli rezulate ampak PAZITE, spet se bom moral voziti preko 170 kmh :D

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx Ne jan 06, 2008 10:34 pm

bam88 je napisal/-a:
speedfreak je napisal/-a:Hvala vsem, ki vsaj poskusite pomagat, razni moralizatorji in wanabee policaji pa ne komentirajte, ker je popolnoma moja stvar koliko se vozim.

Odvisno, če bom kriv jaz bom kriv jaz, če me bo kdo izsilil npr bo kriv on, pa če bom jaz vozil 200 al pa 130 ali pa 50...človeka lahko ubiješ s 50km/h, tak da nehaj raje...

Maxx
Stalni uporabnik

Napisal/-a Maxx Ne jan 06, 2008 10:43 pm

bam88 je napisal/-a:

Sej greš lahko 3 m stran od prehoda za pešce, pa te povozi slepa mama in boš ti kriv, hehe , dejte no, 170 na avtocesti, kerga boš pa ubou kokr reče bam88 :D

P.S. bam8 naj ti povem, da se reče ubil, ne pa ubou ;)
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov