Sh3bO je napisal/-a:don CONSIGLIO je napisal/-a:Pa dajmo raje govorit o vozilu. Gre za kupe in brezstrešno verzijo znamenite beemvejeve trojke. Največja novost pri tem je definitivno trda streha za cabrio varianto, kar je premierna novost za BMW.
Vsi imamo pravico povedati svoje mnenje, zato OSEBNO mislim, da zgornji stavek ne drži. Po moji logiki BMW ne bo naredil CCja v tem avtomobilskem razredu, ker bi zelo močno hodil v zelje njegovemu kupejevskemu bratu. Če postavijo CCja na cesto, ne vidim razloga, da bi ljudje kupovali kupeja, saj dobiš za cca. 500k SIT več denarja 2 avtomobila v enem. Pa tudi če se voziš le z zaprto streho.
Za primer bi omenil mercedesa. Vsi vemo da je pionir na področju trdih streh na kabrioletih (SL, SLK), ampak na CLK kabrioleta pa niso vgradili trde strehe. Zakaj? Ker potem ni razloga, da bi sploh imeli kupeja. To se lepo vidi tudi pri drugih znamkah: Peugeot in Renault: 206 CC, 307 CC in Megane CC nimajo kupejevskih bratov.
Upam da imam prav...
Moletko je napisal/-a:No, zdaj ko smo le še teden dva od predstavitve E92, preusmerimo malce pozornost na E93 cabrio.
Predstavitev bo predvidoma septembra - z obilico novh barv: Petrol Jade, Sunset Orange, Inca Silver, Tunis Blue. In zložljivo kovinsko streho. Ter motorji enakimi kot E92 coupe.
Konec meseca se začne snemanje za predstavitvene materiale v Panami, Braziliji, ZDA (Florida) in Franciji. Pričakujete spet obilo spektakularnih ozadij: moderno arhitekturo (muzej), vožnjo med vodnimi površinami (morje) - in če bo uspelo: vožnjo po "zraku" (oblaki). Izbuljen pogled
Uganite, kdo je kopiral BMWjevo idejo za Glasgow Science Centre kot kuliso (za E92 fotke)? "Nek" konkurenčen prihajajoči roadster bo imel enako kuliso. Copycats!
don CONSIGLIO je napisal/-a:Sh3bO je napisal/-a:don CONSIGLIO je napisal/-a:Pa dajmo raje govorit o vozilu. Gre za kupe in brezstrešno verzijo znamenite beemvejeve trojke. Največja novost pri tem je definitivno trda streha za cabrio varianto, kar je premierna novost za BMW.
Vsi imamo pravico povedati svoje mnenje, zato OSEBNO mislim, da zgornji stavek ne drži. Po moji logiki BMW ne bo naredil CCja v tem avtomobilskem razredu, ker bi zelo močno hodil v zelje njegovemu kupejevskemu bratu. Če postavijo CCja na cesto, ne vidim razloga, da bi ljudje kupovali kupeja, saj dobiš za cca. 500k SIT več denarja 2 avtomobila v enem. Pa tudi če se voziš le z zaprto streho.
Za primer bi omenil mercedesa. Vsi vemo da je pionir na področju trdih streh na kabrioletih (SL, SLK), ampak na CLK kabrioleta pa niso vgradili trde strehe. Zakaj? Ker potem ni razloga, da bi sploh imeli kupeja. To se lepo vidi tudi pri drugih znamkah: Peugeot in Renault: 206 CC, 307 CC in Megane CC nimajo kupejevskih bratov.
Upam da imam prav...
No, očigledno bom imel prav jazNamreč, kot sem že več kot leto nazaj trdil bo prav E93 prvi BMW s trdo streho. Tukaj imamo nekaj, sicer starih (in tudi tukaj že predstavljenih) spyshotov, ki to jasno nakazujejo in pa tudi eksluzivne informacije s strani enega najbolje obveščenih ljudi o BMW v Sloveniji:
Moletko je napisal/-a:No, zdaj ko smo le še teden dva od predstavitve E92, preusmerimo malce pozornost na E93 cabrio.
Predstavitev bo predvidoma septembra - z obilico novh barv: Petrol Jade, Sunset Orange, Inca Silver, Tunis Blue. In zložljivo kovinsko streho. Ter motorji enakimi kot E92 coupe.
Konec meseca se začne snemanje za predstavitvene materiale v Panami, Braziliji, ZDA (Florida) in Franciji. Pričakujete spet obilo spektakularnih ozadij: moderno arhitekturo (muzej), vožnjo med vodnimi površinami (morje) - in če bo uspelo: vožnjo po "zraku" (oblaki). Izbuljen pogled
Uganite, kdo je kopiral BMWjevo idejo za Glasgow Science Centre kot kuliso (za E92 fotke)? "Nek" konkurenčen prihajajoči roadster bo imel enako kuliso. Copycats!
Še dva tedna do razkritja Coupe'ja in septembra Cabrio torej!
LP,
don CONSIGLIO
don CONSIGLIO je napisal/-a:Kolikor je meni znano je zaposlen precej visoko na BMWju. Sicer ga ne poznam osebno, vendar se je večina njegovih napovedi izkazale za zelo točne, tako da je zelo kredibilen vir![]()
Tinček je napisal/-a:Ker se star še vedno zelo dobro prodaja in ker so lanseral Z4 Coupe.
don CONSIGLIO je napisal/-a:Meni je naravnost krasen. Lep zadek (sicer zelo podoben novemu Saabu 9-5) in dober prednji konec (presenetljivo drugačen od limuzine). Najlepša pa mi je bočna linija. Odlično.
Joie de vivre! je napisal/-a:Ko sem jaz videl zadnje luči, sem najprej pomislil na kakega poceni Japonca. Svoj čas ste Bangla hoteli linčati, zdaj boste zbirali po jurja, da se bo vrnil nazaj...
Joie de vivre! je napisal/-a:Bangle je po mojem še pri BMW-ju, vendar mu trikrat na dan dajo malicati Currywurst...
Ta možakar (sicer Američan po rodu, če se ne motim), je zaslužen za vrsto stvari:
-BMW je prihajal med naslovnice ne samo avtomobilističnih medijev
-BMW je postal predmet strastnih debat
-BMW je prav z njegovo pomočjo dosegal prodajne rekorde
-Bangla je začela kopirati vesoljna Nemčija, ki ga je še dan prej hotela linčati (armaturka razreda S, priročna ročica avt. menjalnika, iDrive itd.)
Če mene vprašaš, oblikovni genij.
LP,
Joie
Joie de vivre! je napisal/-a:Ko sem jaz videl zadnje luči, sem najprej pomislil na kakega poceni Japonca. Svoj čas ste Bangla hoteli linčati, zdaj boste zbirali po jurja, da se bo vrnil nazaj...
LP,
Joie
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov