SESCAR je napisal/-a:A je res da je avto z blow off-om mn odziven?...Primer golf V GTI (original).... vaše mnenje?
kingroad je napisal/-a:lahko predstavim še en bov.....ki mi ga je priporočil loco. Gre se za APS dual bov blow off.
lp
gogo1 je napisal/-a:lej js ti bom povedu iz mojih izkušenj, da sem mel neko cenejšo različico, pa se mi je avto malo zaganjal, pa sem se z večkaterim menil pa so rekli da je nek procent izgube moči, sem imal tudi sam takšen občutek....sedaj pa sem spet nabavil zaprto različico vendar kovinskega z batekom, ker bom spomladi avto čipal....imam pa mk4 gti
tripod je napisal/-a:No zdej sm malo prebrau celo temo skozi, vendar sem želel vprašat bol specifično...torej zanima me kateri BOV bi najbolj pašal na VW Passat 1.8t letnik 1997. Zanima me tudi, če kdo ve kakšen sistem za zaznavanje tlaka v turbini ima al to pač od česar je odvisno koliko dobro motor po vgradnji dump ventila deluje.
Pa prosim, da mi ne začnete naštevati vseh možnih izdelkov, ampak dejansko izdelke primerne za ta avtomobil in in motor.
Dobrodošle tudi informacije o izkušnjah z vgradnjo ventila v enak avtomobil.
Mimo grede pa ima če se ne motim enak motor kot audi-ji podobnih letnikov...
Lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov