Ok, THE NIGHTRIDER , sej ne, da sem kaj proti tebi, samo, ker si povdaril, da imaš dvojno optiko, me je to zmotlo pač. Ko greš proti drugim, imaš normalno kratke in takrat imaš prižgano samo eno parabolo -->"enojno optiko" in ti dvojna, trojna... optika ne pomaga dosti. Problem je ta, ker navadne parabole slepijo nasproti vozeče, ker je parabola veLIIIKA v primerjavi z lečo in je svetloba zato zelo močna, leče pa so majhne in te ne slepijo tako zelo močno. Drugo kot drugo je to, da zlahka prepoznaš pri navadni paraboli, kdaj je vgrajen xenon kit, zato te policaj takoj dobi. Pri lečah ni tako zelo očitno, ker so identične originalnim.
THE NIGHTRIDER, s svojimi lučmi zelo tvegaš, da boš dobil kazen, ker se že od daleč vidi, da je kit.
Pa še nekaj: dnevno srečujem določen avto, kateri ima vgrajen kit na navadne parabole in lahko rečem, da zelo slepi, pa četudi gledam stran, me moti tista svetloba.
Lahko bi si jih tip/tipica vsaj naštimal/a prav. Imam tudi frenda, kateri ima kit na navadnih parabolah in čisto spuščene, tko, da dolge svetijo čisto v tla, pa še vedno nekoliko slepijo, to pa zato, ker so parabole velIIIKEEE.
Smo šli cca 1 mesec nazaj nekam in je frend vozu za mano in ti lahka rečem, da me je kar motlo. Sedaj si jih bo zamenjal z lečo.
Noben te ne zajeba.., samo pomisli tudi na druge, ko voziš nasproti njim in se daj v nasprotno vozilo.
Najbolj na KUR.. pa mi gre folk z razštelanimi halogenkami in najpogosteje z levo stranjo ti slepijo v siht. Pa ne, da bi jih bilo malo, neee, vsak dan jih srečam zelo dosti.