Drugače pa sedajle v Nemčiji ponujajo tudi po 40% popusta na določenih znamkah
Glede na temo o tem, da bod pa vozila starejša od 10 let uničl in dodal subvencijo pol tistmu pri nakupu novega avta, pa samo vidm, da morm čimprej mojo firmo zapret, ker kmal ne bom mogu nobenmu več teh rablenih avtov prodt
simply je napisal/-a:Drugače pa sedajle v Nemčiji ponujajo tudi po 40% popusta na določenih znamkah
Katere pa?
Korejske, Japonske...?
Malo sem brskal po netu in nikjer našel ( kar pa ne pomeni, da ne verjamem!) oglasa kjer ponujajo 40% popusta. Pustimo zdaj tistega trgovca : dva za enega!Glede na temo o tem, da bod pa vozila starejša od 10 let uničl in dodal subvencijo pol tistmu pri nakupu novega avta, pa samo vidm, da morm čimprej mojo firmo zapret, ker kmal ne bom mogu nobenmu več teh rablenih avtov prodt
Slab mesec nazaj se je govorilo, da se bodo (zmeraj več) prodajali rabljeni avtomobili - ker pač banke ne bodo ponujale ugodnih kreditov za nove + recesija in s tem povezane nižje plače, odpuščanja..
Mitsubishi je napisal/-a:Vendar pa, če bo zakon tak, da boš MORAL avto, ki je starejši od 10 let dati v uničenje in če bo SIGURNO tudi subvencija ob novem, ti sedajle povem, da sem jaz in
Na netu seveda takih oglasov (še) ni. Priti moraš v salon novih vozil. Pri VWju (vemo kako je bilo dosedaj s popusti pri VW) te skorajda namesto z "dober dan" pozdravijo na vratih z "10% popusta na nove tourane v zalogi"... doživel prejšnji teden, pa sem šel samo malo firbec past...simply je napisal/-a:Malo sem brskal po netu in nikjer našel ( kar pa ne pomeni, da ne verjamem!) oglasa kjer ponujajo 40% popusta.
sašo5 je napisal/-a:Mitsubishi je napisal/-a:Vendar pa, če bo zakon tak, da boš MORAL avto, ki je starejši od 10 let dati v uničenje in če bo SIGURNO tudi subvencija ob novem, ti sedajle povem, da sem jaz in
...nič ne boš moral....- to ima Italija že vrsto let; če hočeš, daš avto na uničenje in pobereš subvencijo za nakup novega, noben pa nobenga v nič ne sili in tudi ne bo - novinarji so vso zgodbo debelo napihnili(sploh tisti na "svetu" (A kanal))
P.S bi se pa znalo zgodit, da bodo "umazani" avti "tepeni" kar se tiče raznih "dodatkov" pri registraciji, ki bi znali orng po žepu udarit lastnike starejših vozil......
kljukec je napisal/-a:sej vem da ne spada na ta forum pa vseeno (je pa govora o krizi)
Stanovanjski kredit (10 let)- kaj se bolj splača vezava na EURe ali CHF- švicarske vranke (v tem trenutku je bolj ugoden EURo, kako bo pa v daljšem obdobju??
lp
Kael je napisal/-a:Samo je res smešno tole s to krizo. Cele dneve poslušamo o unem ukrepu, tisem ukrepu, padcu cen delnic, medtem ko folk pri nas še vedno kupuje avtomobile, fura zvrhane vozičke iz trgovin, trgovine so nabito polne in tako dalje. Očitno smo imuni na krizo pri nas.
adis je napisal/-a:krizo doživlja zahodni svet, zaradi izpada denarja iz obtoka predvsem zaradi padca delnic največjih podjetij in s tem povezanih bank, ki so imele v lasti te delnice za katere so mislili, da si bodo ustvarili prihodek a žal...
zakaj pri nas ni krize? no je še ni vsaj upam da je tudi ne bo je pa zaradi dejstva, da slovenija ni odvisna od tujih držav v nekaterih ključnih panogah gospodarstva, vse kar potrebujemo lahko ustvarimo doma
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 7 gostov