Mistirius je napisal/-a:Živjo jest imam tud eno vprašanje a se da dobit univerzal računalnik za avto katrega bi potem sprogramiral na valjih in seveda zravn kablovje.Konkretno za kablovje rabim samo osnovo.
Kajti avto je namenjen za dirke.
Če ima kdo informacije bi bil vesel tudi približna cena tega me zanima če obstaja.
mr.teddy je napisal/-a:LP!
Upam da sm izbral pravo temo za to vprašanje,in sicer v kratkem imam namen chipat avto (vw polo 1.4tdi 80km) in se odločam med naslednjima ponudnikoma: RSR in SKN Slovenija.K RSR-ju me predvsem vleče zaradi njihovi dolgoletnih izkušenj in pa zaradi ugodne cene,vendar me pa odbijajo njihovi netočni podatki o moči po chipanju,namreč gospodična mi je navedla kar podatke od motorja 1.4tdi 75km,čeprav sem jo opozoril,da je to novejši motor.Pri SKN-u pa moram reč,da kot prvo so me presenetili njihovi podatki,kateri pravijo,da bi avto po chipanju naj mel 109KM,druga pozitivna stvar pa se mi zdi,da original software shranijo,če slučajno želiš avto kadarkoli povrniti v originalno stanje(zaradi tega,ker je avto še v tovarniški garanciji).
Pri odločitvi se kar nekako ne morem odločt h komu avto peljat,ker sta oba dobra vendar bi vas vseeno prosu za pomoč!Kaj pravte vi?
Hvala!
SKN_Slovenija je napisal/-a:Aktivno sodelujemo tudi s podjetjem TH Performance iz Zagreba (Hic - Hrvoje), ki ima
sašo5 je napisal/-a:SKN_Slovenija je napisal/-a:Aktivno sodelujemo tudi s podjetjem TH Performance iz Zagreba (Hic - Hrvoje), ki ima
...tukaj(še ne deset km od mene) dela za SKN Gabrek(Strmec samoborski) - je tako?
(nekoč "gabrektyunuing")- nekaj brežičanov je leta nazaj delalo pri njem avte...hm - komentarju se raje izognem.....(sicer najverjetneje ni SKN-ove zadeve dajal nori-vprašanje, če jen sploh takrat že sodeloval z njimi) ampak vseeno.....popravljat so pa hodili "u deželo"....
UMMIT je napisal/-a:Pozdravljeni.
Zanima, če je kdo v roku 3 tednov resen kandidat za optimizacijo pri RSR in 30% popust za dva avtomobila.
1.9 TDI 105->140km; 310Nm
sašo5 je napisal/-a:UMMIT je napisal/-a:Pozdravljeni.
Zanima, če je kdo v roku 3 tednov resen kandidat za optimizacijo pri RSR in 30% popust za dva avtomobila.
1.9 TDI 105->140km; 310Nm
..falil si temo(to ni RSR-jeva) je od SKN-jevcev ....lahko probaš tudi pri njih(nahecaj jih za otvoritveni popust) - pa poročaj kako so naredili....
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov