Kdo bi si mislil, da je avto v praktično nespremenjeni obliki, na cesti že 11 let, a je še vedno mladostno svež.
Ko sem se prvič vsedel v twinga, sem bil nad njegovo prostornostjo tako prijetno presenečen, da sem ostal brez besed. V primerjavi s cliom je v twingu občutek prostornosti veliko bolj izrazit. Vzrok za to je predvsem v enoprostorski zasnovi avta, ki je edinstvena v svojem razredu. Osebi na prednjih sedežih se v avtu počutita zelo kraljevsko, za zadnji del, pa se moramo odločiti ali ga bodo zasedali potniki ali prtljaga. Karkoli bomo izbrali, bo odločitev pravilna, saj se na račun po dolžini pomične zadnje klopi da pridobiti ali prostor za noge zadnjih potnikov ali pa dodaten prostor v prtljažniku. Zato bomo imeli pri izbiri le ene izmed teh dveh stvari občutek, da se vozimo v veliko večjem avtu.
Največji problem pri twingih starejših letnikov predstavlja varnost, saj zanjo na začetku ni bilo najbolje poskrbljeno. To napako so odpravili l. 98, ko so twinga zapeljali pod "kirurške nože," ki so mu naredili facelift, ki se mu pozna predvsem na močno izboljšani varnosti - v avto med drugim od takrat naprej tudi serijsko vgrajujejo air bag - in posodobljeni notranjosti, zunanjost pa so spremenili res minimalistično.
Cena, za katero nameravaš kupiti avto, letnika 97 ni pretirana.
Upam, da si razbral, da ti svetujem matiza

, ne, saj ne, twingo bo kar prava odločitev, vsekakor pa ti svetujem, da primakneš še nekaj Cankarjev in kupiš letnik 98.
Licet volare si in tergo aquilae volat.