Ga bom kar narocil v RSR (upam da ga poslejo), drugace grem tja.
k&n (vsaj kar sem gledal) nimajo tiste izolacije okoli, tko da pobira tudi nekaj toplega zraka. Cev ze imam, sosed se ukvarja s takim

bom uploudu slikce ko bo koncano.
Hvala se 1x.
LP
en3rgie je napisal/-a:Kaj pa megane coupe 1.6 16v ? u a3mu so mi ponudili Speed performance .. s cevjo za 120 € + 20 € delo .. se splaca ?
en3rgie je napisal/-a:hehe sj nism se kupu .. sam uprasal sm kaj bi blo najbols pa mi je to predlagal .. am kam se montira cev .. ta od tega filtra naj bi prsla na spreden konc nekam spodj ..
... In ne pride voda ko zapelješ v lužo not ker ti bo povilo ojnice in motorno gred polomilo ... za lučjo je dobro mesto za speljat zajem svežega zraka ... L.p. Madnejko307 je napisal/-a:en3rgie je napisal/-a:hehe sj nism se kupu .. sam uprasal sm kaj bi blo najbols pa mi je to predlagal .. am kam se montira cev .. ta od tega filtra naj bi prsla na spreden konc nekam spodj ..
jah cev napelješ nekam da vleče "svež" zrak...npr ...spodnji del odbijača...oz do kakšne reže kjer piha zrak...
SamoK je napisal/-a:extrem ta green filter bi ti dal lep zvok je pa drag,probaj se kaj od K&N poiskat.
nejko307 je napisal/-a:Mare_K... ..plastika okoli tega filtra ja zaradi toplega zraka (mu prepreči vstop)...tako da filter vleče le mrzel zrak , seveda če mu ga dovedeš (z cevjo ki jo spelješ nekam do mrzlaga zraka...)
taki filtri imajo najboljši izkoristek .....
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov