mogoče sem bolj staromodne narave,samo zarad prehitevanja se mi zdi butasto devat 600€ pa potem še podpiranja policije...
Dariooo je napisal/-a:Pavel_P je napisal/-a:Patrik_A3 je napisal/-a:pri čem? pri računo od policije? s tem pa bi se strinjal ja
Sploh ti, ko imaš tolk čipanih avtov pa izkušenj da glava peče aneČe se ti ne moreš kontrolirat in močen avto voziš neprestano nad omejitvami ne posplošuj to na ostale. Vsak avto gre 60 v naselju in 140 na avtocesti, ne vem kaj to toliko povdarjaš. Namen čipa je popolnoma drug, kot ga očitno vidiš ti.
lp
jaz imam 1.3 multijet 75 konjev in imam porabo 5.5 kombinirane voznje...baje ce bi ha chipal na 90 konjev baje da bi imel manjso porabo pa se manj bi ga rabu terat da gre kam in bi vec vleku pri nizjih obratih.....to drzi??
aja...sej 75 se da chipat na 90 ne?
LP
Patrik_A3 je napisal/-a:Pavel_P je napisal/-a:Patrik_A3 je napisal/-a:pri čem? pri računo od policije? s tem pa bi se strinjal ja
Sploh ti, ko imaš tolk čipanih avtov pa izkušenj da glava peče aneČe se ti ne moreš kontrolirat in močen avto voziš neprestano nad omejitvami ne posplošuj to na ostale. Vsak avto gre 60 v naselju in 140 na avtocesti, ne vem kaj to toliko povdarjaš. Namen čipa je popolnoma drug, kot ga očitno vidiš ti.
lp
daj nekaj mi razloži brihtnež. Čemu bi naj čipal avto,da bi se potem 60 vozo? Daj mit e prosim razloži namen čipanja v današnjih časih kjer so kazni 1000€ in za vsakim ovinkom postavljen radar? čemu ti potem služi teh 30 konjev več pa 600€ manj v denarnici?
Drocky je napisal/-a:Kak lahko čipanje poveča hitrost??Je pa res, da rabiš šipanje, če hočeš prehitevat pa ne šaltaš prestavo nižje, drugače pa js tut ne vidim smisel čipanja. Poraba pa tut močno dvomim da se zmanjša. Očitno vas ma dost čipane avte, pa me zanima kolk se vam je končna povečala pa kolk majnša je poraba pri podobni vožnji kot pred čipanjem.
legendarac je napisal/-a:Prevoženih imam 205.000 km. Se splača oziroma ali je pri tej kilometrini še dobro opravit chip tuing.Je navadni TDI letnik 2001.Z motorjem še nisem imel nikakršnih težav,tudi poraba olja je normalna 0.5 l na 15000 km.Odločil bi se za RSR .Kakšno je vaše mnenje ?
FBR je napisal/-a:JerdnaL je napisal/-a:Mi smo se pred novim letom najdl štirje komadi pa ni blo nč več popusta... Na razne dodatke pa je popust 0% (jaz sem vzel še filter).
Torej 30% je pa še vedno?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov