esem je napisal/-a:Miha, a res ne znaš najti boljšega izgovora kot "nakladanje, dolgovezenje" itd vsakič, ko ne znaš/moreš odgovorit. Ali je to zaradi prikrivanja lapsusa, neznanja ali nerazumevanja res ni bistveno, dejstvo ostaja, da nisi niti s črko omenil tvojih prodajno primerjalnih nebuloz glede Minija (4x večja prodaja) in samo o tem sem govoril ter ti oporekal. Pande nisem omenjal...
Zdaj itak že cel forum ve, da poštenega odgovora nisi zmožen, pri tebi se vsak odgovor na tebi neprijeten konkreten argument zvede na banalne poskuse diskreditiranja tipa "dolgovezenje, nakladanje" (vsaj pljuvaš ne več, nekaj smo le dosegli). Ja človek, kaj pa moremo, če rabiš dolge razlage, smo mar mi krivi? Tvoje smetenje presega mejo dobrega okusa - v polemiki sta potrebna dva, ki poslušata in skušata razumet, kaj hoče drugi povedat. Si ti kdaj to poskušal?
Je samo večno ponavljanje (Res misliš, da z lajno preglasiš resnico?) prve teze ob hkratnem opominjanju vseh ostalih, da ne znajo brat oz razumet, res nujno edina možnost? Kaj pa možnost, da si ti preveč/narobe/premalo napisal ( ne glede na to, kaj si imel v glavi) in te to tepe ter ti hkrati onemogoča uvid v lasten lapsus? Ga res ne vidiš? Dvomim....
Dolgovezenje je tvoja tipična lastnost, način komuniciranja. Na preprosto vprašaje namreč napišeš za cel esej besed. Tako, da res ne vem zakaj se potem počutiš užaljenega.
Vsako tele ima svoje vesele. Če je tebi prav ok - nakladaj kot te je volja.
In res v polemiki sta kot praviš potrebna dva, ki poslušata in skušata razumet - si se vprašal če sam to prakticiraš - celoten sestavek je dovolj jasno, v nekaj stavkih zapisan, temelji na številki prodaje v obdobju treh tednov s katerim je potem kot piše ilustrirana uspešnejša prodaja FIAT-ovega modela in konkurence iz retro scene.
Zdej če si sposoben ene pametne polemike boš kot sam pišeš poslušal in skušal razumet - v nasprotnem primeru pa lahko v čisto vsakem besedilu (tvojem, mojem ali bilokaterem) iščeš (in seveda najdeš) dlako v jajcu .
LP