Moram pa reči, da ima že preden se je rodil zelo težko nalogo: biti boljši od Astona DB9!
Kar ne bo enostavno. Komaj čakam Jeremyjev primerjalni test

LP,
don CONSIGLIO
![]()
Ferrari are currently developing an innovative new adaptive four-wheel drive system. Its introduction date is as yet unknown, but it may become available as an option on future front-engined models, including the forthcoming Ferrari 575 Maranello replacement (codename F139), the facelifted Ferrari 612 Scaglietti, as well as future Maserati and Alfa Romeo models.
This drawing shows the basic elements of Ferrari's connectable four-wheel drive system. Unlike traditional systems, the torque to the front wheels is not supplied through the same gearbox as used for the rear wheels, but by means of an oil-bath clutch.
andrej777 je napisal/-a:Pri slikci podvozja mi nekaj res ne paše. Motor hudo čez prve osi = težak nos.
Samo pomoje lahko upravičeno trdim da ferrari ve kaj dela. Vsaj na podlagi zadnjih modelov.
andrej777 je napisal/-a:Pri slikci podvozja mi nekaj res ne paše. Motor hudo čez prve osi = težak nos.
Samo pomoje lahko upravičeno trdim da ferrari ve kaj dela. Vsaj na podlagi zadnjih modelov.
PureTNT je napisal/-a:Ferrari 599 GTB.
620 KM, specifikacije navedene nekaj postov više.
Dejch je napisal/-a:Ja dokler ne vidis notranjosti, ki je po mojem mnenju obupna in prevec cheap. Podobno kakor od 997, ki je tudi velko razocaranje.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov