nebivedu je napisal/-a:mmiki je napisal/-a:killah bee je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:Šobe so majhne in imajo majhne odprtine za vbrizg goriva, zato se tam tudi majhen magnet lahko že pozna.
Ne bo držaloJe prevelika hitrost vbrizga, da bi lahko v tem kratkem času magnet kaj spremenil
Se cisto strinjam: cisto natepavanje. A ste ze kdaj slisali za placebo? Kupi nekomu tabletke ali magnetke pa mu povej za kaj so in naredita test. Ce bo prisparal bo zaradi tabletk, ce pa bo poraba enaka ali celo vecja pa bo to ker je grse vozil. Po taksnem princimu so vecinoma preizkusene. Pa se za tiste, ki se na veliko pogovarjate o vplivu magnetkov na gorivo: tudi ce razporedi molekule, pa kaj potem? Ce ste ze tako pametni z raznimi ucbeniki iz osnovne in srednje sole pa si poglejte poglavje o energiji: ce ima 1 l x kJ energije je z magnetkom iz iste kolicine ne bos mogel pridelati 10 do 20 % vec. Prav tako ne s kaksno tabletko. Lahko pa pogledate v cenik kaksne servisne delavnice, koliko vas bo stalo popravilo avta, ko se vam bodo zamasile sobe za vbrizg. Kaj je potem bolje?
LP, M.
Lepo sem napisal, na grand cherokee 4.7 se je z magneti poraba spustila iz 18 na 15 litrov , na japonskem avtu z manj kot 2000ccm pa je poraba ostala enaka ob uporabi magnetov. Pač vsak naj sam presodi, jaz sem delovanje magnetov videl, v tablete pa ne verjamem.
nebivedu je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:Pa se vi zavedate da je to spet ena trzna fora, vsem poznana kot piramida ?
Sem bil povabljen v to, pa sem zavrnil, nimam ne casa ne interesa se ubadat s tem.
Kaka piramida? O tem pa nič ne vem, razloži?
Fabrizio je napisal/-a:Italian Stallion je napisal/-a:Kaj pa performance vozila? Se je kaj spremenil boljši/slabši/isto
jaz se norčujem, da imam porabo pod 0 litri. a ti si resno mislil?
Italian Stallion je napisal/-a:Poraba že ni problem - obraba pri starih avtih in saje pa ostale packarije, ko jih je delal prejšnji lastnik, ki tebi niso znane. Brez skrbi, da če bi imel nov avto se takšne reči ne dotaknejo njega.
killah bee je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:mmiki je napisal/-a:killah bee je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:Šobe so majhne in imajo majhne odprtine za vbrizg goriva, zato se tam tudi majhen magnet lahko že pozna.
Ne bo držaloJe prevelika hitrost vbrizga, da bi lahko v tem kratkem času magnet kaj spremenil
Se cisto strinjam: cisto natepavanje. A ste ze kdaj slisali za placebo? Kupi nekomu tabletke ali magnetke pa mu povej za kaj so in naredita test. Ce bo prisparal bo zaradi tabletk, ce pa bo poraba enaka ali celo vecja pa bo to ker je grse vozil. Po taksnem princimu so vecinoma preizkusene. Pa se za tiste, ki se na veliko pogovarjate o vplivu magnetkov na gorivo: tudi ce razporedi molekule, pa kaj potem? Ce ste ze tako pametni z raznimi ucbeniki iz osnovne in srednje sole pa si poglejte poglavje o energiji: ce ima 1 l x kJ energije je z magnetkom iz iste kolicine ne bos mogel pridelati 10 do 20 % vec. Prav tako ne s kaksno tabletko. Lahko pa pogledate v cenik kaksne servisne delavnice, koliko vas bo stalo popravilo avta, ko se vam bodo zamasile sobe za vbrizg. Kaj je potem bolje?
LP, M.
Lepo sem napisal, na grand cherokee 4.7 se je z magneti poraba spustila iz 18 na 15 litrov , na japonskem avtu z manj kot 2000ccm pa je poraba ostala enaka ob uporabi magnetov. Pač vsak naj sam presodi, jaz sem delovanje magnetov videl, v tablete pa ne verjamem.
Nebivedu, nočem ti nasprotovati. AmpakPoraba je odvisna od mnogih dejavnikov. In boh ve zakaj je bila takrat manjša za 3 litre. Recimo tud meni včasih zelo niha, pa se mi zdi da vedno isto vozim( beri 1-2 litra razlike)
Da pa bi lahko dokazal delovanje takih zadev, bi pa moral v enakih pogojih, na enaki stezi, prevoziti mnogo km( z konstantnim gasom,brez bremzanja in pospeševanja) in primerjati razliko.
Je bil dan tudi link http://www.ftc.gov/bcp/conline/pubs/autos/gasave.htm
Kjer so lepo napisal, kaj so dobili ven z testiranj. Malo oziroma enako nič.
Z eno besedo je to bull_es in ne nasedajte
zupi13 je napisal/-a:Erin Brokovich![]()
saj ne vem, če je za verjamt :P
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov