ja, ni malo denarja, ampak po svoj je pa prav tako! Tak projekt kr stane in prov je,
da je to nekaj vredno. Ima vsaj nek smisel za tiste, kateri veliko vlagajo v avte!
ja pa seveda. Fantje ne se šalit, kolko truda bla bla... vsi poznamo realno ceno gti-ja 98letnik. Predelav pa tud ni za tolko denarja.
za 12000 si malo oglejte mobile.de kaj se da dobit.
Vso srečo pri prodaji. Včasih res najdeš talenta, ki bo dejansko avto kupil.
dB team united 16. dB awards 2009
irmscher vectra C GTS
jay je napisal/-a:ja pa seveda. Fantje ne se šalit, kolko truda bla bla... vsi poznamo realno ceno gti-ja 98letnik. Predelav pa tud ni za tolko denarja. za 12000 si malo oglejte mobile.de kaj se da dobit.
pa sej truda ni nevem kok velik, sam je blo vloženega denarja kr velik za amortizerje,diske,...ponavad je tko: če prodaš/prodajaš avto 'skoraj' nikol nedobiš tok kot vložiš v avto...zato se pa nekatere dele raje po delih proda in več dobi
@mihaing oglas sem dal bolj za foro gor kot zares.sem mislo dat krepko manjšo ceno pol sem pa vido da se prodaja en rižarski golf za 15k eur sem si pa reko dejmo probat ane. @chevy ja pa veš, da so celo interesenti za ta dnar. En si ga je že celo ogledal
@slicker maš prav ja. Če bo šel za ta dnar bo če ne pa pač ne. Mi je čist vseeno. Najraj ga itak nebi prodal ampak, če mi res uspe za ta dnar zakaj ga pa nebi ane? Priložnost zamujena ne vrne se nobena
Ps: Pridejo nove prednje luči baje Hella Celis baje Trenutno sem se odločil za te. Edin če ve ker za xenonke originalne. pa ne za 1000 eur
Čepke še nimam fiksirane gor, ker mi je zlomilo en nosilec za ta čepek in čakam, da pride pošiljka. Sem jih mel samo tako dane gor in so jih te pičkurine z nogo dol vrgle ko se je fotografiralo Sam je pa bla finta. Pridejo 3je madžari pa tedve pičke do mene pa se predstavijo kot profesionalni fotografi pa če lahko moj avto slikajo. Si mislim ja zakaj pa ne(sem mislo da se bo slikalo za kako revijo) pol pa se tedve pički začneta slačit pa po avtu skakat
@Zois tablice ostanejo te ker so mi te nove grde za popizdit. te dvojne črke. bljah
LUČI SO PA TOK GRDE DA SO ŽE LEPE PA PROSIM NE MI PISAT VEČ GLEDE LUČI
Lahk pa jih kdo kupi če želi... Mam še en komplet doma
OFF: Ti niso dekleta nič haube spraskale? :P
ON: Meni je všeč, barva nekaj posebnega, kot sem mislim da že v preteklem postu napisal mi luči najbol ne potegnejo, ampak vem zgodbo glede njih, tako da te ne bom gnjavil
Rečte mi s čim se nej spravim polirat felne, ker mam preveč cajta. Purol mislim, da je preagresiven al? Meguiarsova pasta je baje dobra. Še obstaja kakšna podobna zadeva ki je dobra?