od 1.maja je vse dražje

jz grem pred parlament štrajkat

kdo se mi pridruži??
Cuore Sportivo 156 je napisal/-a:v ******************** nej gre vse.
od 1.maja je vse dražje![]()
jz grem pred parlament štrajkat![]()
kdo se mi pridruži??
Fullback je napisal/-a:Cuore Sportivo 156 je napisal/-a:v ******************** nej gre vse.
od 1.maja je vse dražje![]()
jz grem pred parlament štrajkat![]()
kdo se mi pridruži??
ne se razburjat, za to 1 maj pa evropa nimata nč s tem...sicer pa sledijo pocenitve nekaterih izdelkov...za ceno benza bi pa jst Američanom tist njihov Irak v rit vtaknu...
ajd pol
Mih@ je napisal/-a:Gremo kupt en tovornjak k ful mal pokur pa ful veliko cisterno pa gremo sami uvažat bencin iz savdove arabije al pa iz iraka al pa tm nekje!Nej grejo v falus vsi skupi!
Jest gram itaq zdle v šolo v lj (vegova) tko da sm čist bliz parlamenta in če boste tm se bom đoinu!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ice je napisal/-a:Predlagam da naredimo naslednje srečanje v juniju (saj bi se nas zbralo kakšne 500 avtomobilov, kajne?) kar nekje npr..... na Celovški ali pa Dunajski v LJUBLJANI??? Treba se bo začet mal organizirano začet vedt, pa bodo kmal zadeve ratale boljše... ali slabše - kakor bodo izbrali...
BaSe je napisal/-a:Samo res škoda da smo slovenci tak narod, ki samo gledajo kako nas tepejo po žepih in kradejo kje se kaže priložnost!!!![]()
![]()
BaSe je napisal/-a:lol če bi jaz mel dizla bi rekel KURILNO rulzzzz :P :P :P :P
Zaj pa ko mam Bencinarja pa lahko rečem PROKLETI prasci![]()
![]()
![]()
Samo res škoda da smo slovenci tak narod, ki samo gledajo kako nas tepejo po žepih in kradejo kje se kaže priložnost!!!![]()
![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov