Symon je napisal/-a:drugmirko je napisal/-a: šit, japanac ki se kvari... what will we have next?? :P
Hja pa poglejmo...
1. To je avto narejen za ameriški trg in možno, da celo v USA. To razloži marsikaj pomoje. Pa še zeloo sodelujejo z Američani (Pontiac/GTO) kar je zanje še slabše kot Nissan, ki sodeluje z Renaulti. Še dobro, da se Honda in Subaru ne data kar tako jebat tujcem. OK pa Mazda, ki je v lasti Forda ampak kvaliteta zato ne trpi.![]()
2. To razloži tudi zakaj je motor takšen kot je. Ker ameriji mislijo, da če ni vsaj 2.0 ne gre nikamor. 1.6 VTi je zanje itaq neko bedno čudo, ki ga prezirajo zaradi tega ker preveč gre za to prostornino.![]()
3. 4x4 je šel bye bye. Škoda. Res ni bil ne vem kako kulten avto ampak saj ni čudno. Če bi v prejšnjo generacijo 4x4 dali not od Evota motor bi šelo malo bolj v promet. Bedaki.
4. Zadnjega pogona tako ali tako ni nikoli imel. Mogoče tut zato ni šel tako dobro v prodajo. Če mene vprašate iz istega razloga ne gre Celica dobro v prodajo. Oba bi rada bila športna avta, vsaj po izgledu nakar sta čisto preveč švoh, lega ni bog ve kaj glede na konkurenco. Imamo naprimer 4x4 Impreze in Evote in podobne zverine na 4x4. Potem imamo športne Supre, 200SXe z zadnjim pogonom. Na prednji pogon imamo kakšne kompakte Civice, Golfe... To bi pa rado bilo kar nekaj vmes. Športen izgled kot 200SX/Supra, prednji pogon in pomanjkanje konjev... Škoda...![]()
5. Zakaj nihče ne pošlje Emaila na Mitsubishija Slovenija iz firbca? Oziroma, če je kdo zainteresiran. Ker če ne bom jaz....
Sicer mi je hud ampak kot sem rekel ni ne tič ne miš.
1. to kar je drugmirko rekel si vzel iz konteksta
drug mirko je rekel
a ja... pa še to... glihkar sem prečital, da dotični model Eclipsa že drugič v istem mescu kličejo nazaj na servise. tokrat zaradi tovarniške napake na zavorah, ki lahko drastično poveča dolžino zavorne poti.... šit, japanac ki se kvari... what will we have next??:P
kot vidis je to bolj za hec reku, eclipse je imel samo 2 dve napaki, zaradi katerih so morali klicati jih nazaj na popravila
v obeh primerih je bilo za zavore, enkrat je bil dobavitelj kriv enkrat pa oni, pa se to, zavore so delale vendar slabse, torej so jih poklicali nazaj kot previdnost
on je mislil na zavore, ti pa kr neki govoris o motorjih, ki se sploh niso pokvarili
a) mitsubishi motorje proizvaja na japonskem in jih tam tudi oblikuje, tam ima inzenirje
b) ne govorim kot mitsubsihi fan ampak micka dela super motorje, EVO je klasicen primer (iz 2.0 masine izvlect 400konjev in s tem motorjem serijsko proizvajati EVO-te je neverjetno, in motor se ne kvari
mitsu ne sodeluje z Pontiac in GTO, ampak s chryslerjem
Members and holdings of DaimlerChrysler :
Mercedes Car Group: Global Electric Microcars (GEM) | Maybach | Mercedes-Benz | smart
Chrysler Group: Chrysler Corporation | Dodge | Jeep | Plymouth (discontinued in 2001) | Eagle (discontinued in 1998)
Commercial Vehicle Brands: Freightliner | Mercedes-Benz | Mitsubishi Fuso Truck and Bus Corporation | Setra | Sterling Trucks | Western Star
Participations in: Mitsubishi Motors Corporation | EADS | Mitsubishi Fuso Truck and Bus Corporation | Freightliner, LLC | Hyundai Motor Company
tko da prosim te prej poglej preden nekaj skritiziras
vidim da si ljubitelj mazde, in si seveda hotel skritizirati eclipa, ker predvidevam da si ljubosumen ali kako drugace, ker mazda nima takega avta
brez zamere, nocem se prepirati, vendar je ocitno kaj si hotel povedati s tem postom
kot prvo si samo citiral drugmirka v zadnjem delu in tako vzel stvar iz konteksta, da skritiziras mitsu in eclipsa
kot drugo je to kaj si napisal zelo smesno
OK pa Mazda, ki je v lasti Forda ampak kvaliteta zato ne trpi.
seveda mazdi kvaliteta ne trpi, ker si ti njen fan lol (zelo ocitno)
jaz kaj tekega ne bi napisal nikoli
a vidis mene slucajno da blatim druge proizvajalce in hvalim mitsubsihi
vse kar sm dal na forum o micku je bilo vec ali manj informativno, in nisem nc pisal kako je super in ....
2. ECLIPSE je kulten avto v ameriki, lepo prosim
preberi malo na internetu
"The best-selling import coupe for the past 15 years"
4wd in turbo je sel, zato ker se je samo 5% kupcev odlocilo zanj v prejsnih generacijah, mitsubishiju se ne splaca
se enkrat brez zamere, ta post ni bil misljen, da bi se stabo prepiral, ampak da razjasnim par zadev, ker s takimi posti samo zavajas ljudi in kritizaras stvari, ki sploh niso resnicne