peroRS je napisal/-a:Gosic je napisal/-a:Zanesljiv po 2h mesecih prodaje?! Čakaj malo. Ko pride ven nov passat, po 1 tednu prodaje, lahko vsi sproščeno rečemo zanesljiv avto!? Kaj veš o avtu? Lahko se ti točno čez 3 mesece pokvari, lahko pride do serijske napake in ne bučk prodajat. Avto ni nič posebnega, so mi pa škode zares ušeč ! Ampak yeti je dokaz vagovskega dovgcajta, razen seata. In za to kar ponuja, je avto definitivno predrag. In ne nisem je vozil, verjamem pa da je avto dobro vodljiv, ampak zaneslejivost nima veze z vodljivostjo, pojem zaneseljivost je zame: ne crkuje, ne škripa, ni čričkov, ni serijske napake, ni porodnih napak...
1) Avto ni posebej lep, je pa posebnež, tako kot Roomster in še veliko drugih avtomobilov vseh znamk.
2) ČE ga nisi vozil, kako veš da je predrag zato kar ponuja. Najprej poglej malo cenik pa boš videl, da za 21.500€ dobiš:
- Yetija 1.8TSI 160KM (že nekaj let na tržišču preverjen VAG motor, z odličnimi zmogljivostmi in za svojo moč ugodno porabo)
-4x4 pogon (z najnovejšo sklopko haldex in eLSD zaporo diferenciala, samodejno zaviranje pri spusti navzdol)
-sicer najosnovnejša oprema, a za povprečnega voznika dovolj (ESP, vsa elektrika, varnost, itd.)
-4 leta garancije
Poglej malo konkurenco pa boš videl cene.
Jaz sem prevozil 1200km z Yetijem 2.0TDI CR 140KM in opremo experience+dodatki, ki stane po ceniku ca. 28.000€, a ima avto tak luksuz, ki ga najdeš v večjih limuzinah (BI-XENON smerni žarometi, 17'' platišča z gumami širine 225, tempomat, samodejno parkiranje vozila s parkirnimi senzorji, elektronska klima, radio Bolero z zaslonom na dotik+30GB spomina+CD strežnik, kolenska zračna blazina, stranski zračni blazini zadaj, parkirna zavora.......).
In kaj pol če se prodaja samo 2 meseca, recimo Astra je komaj prišla ven pa je vseeno na seznamu. Izbor za avto leta nima veze s tem. Se bo pa sčasoma pokazalo, če so prisotne kakšne napake, o zadovoljnosti strank bomo pa tudi lahko prebrali ko bodo strokovnjaki in novinarji naredili anketo, ki jo naredijo vsako leto.
p.s: živimo v demokraciji in lahko glasujemo za tisti avto, ki hočemo da zmaga, pa tudi če drugim ni všeč. Meni je npr. novi Polo zlo hud (verjento zato ker mi je Golf VI hud) eni pa pravte dolgčas, po drugi strani mi pa npr. Astra ni oblikovno nič posebnega, Insignia je npr. druga zgodba
Kaka oprema !!!

Zanjo bi odštel +40000€

Še vedno ne kapiraš pojma zaneseljivost. Pridih ostaja: če je vag, je zanesljivo.

Demokracija neobstaja in tudi nikoli nebo. Dokler bo folk imel bmwje pred bajto z prodajanjem beuca nebo nikoli demokracije. Beseda beuc pomeni kokain.
PS: v ponedeljek testiram passata cc 170Km tdi. Da vidimo.