Napisal/-a Omelo Če feb 12, 2004 12:12 am
Torej... da povem kaj je blo... Sicr nism vedu al naj napišem al ne, ke je teh zgodbic blo že precej ampk useeno.
Včerej sm se odpravu h kolegu, pa parkiram avto mal bolj v temo, zaklenem pa grem peš 60m stran. Pozvonim, pa se njegova mama oglas, prav da ga ni doma. k***, pol pa nč. Se odpravm nazaj (po max. 2 minutah) in kaj pol vidm?? Dva cigančeka (stara okol 18,20 let) set je ravno loteval mojga avta. Na srečo je prvi lih šraufncigr vleku iz žepa, drug pa je bil, očitno, na opazovanju. Grem čist počas naprej, ampk tulk hitro da mi ne bo šraufncigrja med vrata utaknu. Pridem za njima pa prašam kaj mislta da počneta. Pa mi začneta oba nekej grozit (ker je blo to in the middle of nowhere, sta se skor drla)... ubistvu prej sploh nism čist dojeu da bi šu men kdu v avto uderat, tako da mi ni blo najbolj jasno kaj bi lahko počela okol avta. Kr sm dojeu šele ko mi je začel grozit je na hitr dubu eno brco v nogo, tulk da se je sesipou na tla, med tem pa še en šamar. Drug je še gruntou al bi še on kej hotu, fukne vame šraufnciger, pa začne tečt. Očitno ni vedu, da je 100m naprej slepa ulica, pa ograja okol. Se zapodim za njim, pa še z njim obračunam, kr sm bil res razpizden (tut zdej se še mal tresem)...No po 100m sm ga ujeu, kr revež res ni mel nikamor za it. Na hitr je bil še on tepen (pa še jst sm dubu eno v glavo... kako mi še zdej ni jasno), ga vržem ob tla - ubistvu spodbijem, mu pa roko zvijem na hrbt, pa ga do avta odpel,. Tadrug je bil še zmerej na tleh, kr mi niti ni blo jasno zakaj... Uglavnm pokličem policijo, ki pride beri 20 minut po tem, kljub temu da se je ena patrulja peljala mim, ko sm šu peš do kolega!!!! Ko končno pridejo, mogu sm merkat oba, da mi ne bi pobegnila, se zgodi zanimiva zadeva.
Mene začneta obravnavat ko kriminalca, tista dva pa ko da sm jih kr tako prebutou (sej sta bla res mal krvava, usaj tist ke sm ga spodbil je mel čist faco podrajsano), ampk ne me jebat. Ko sm se skor še s policaji skregou, so začel nekej pisat. Mogu sm povedat kaj je blo... Pol je še njih nekej sprašvou, jst čakam ko tele kdaj jih bo naložu v avto pa odpelou, pa se spomne, da moram it na policijsko postajo. WTF, zakaj že?
Pridemo tja, jst in onadva, pa spet čakam 30 minut. Me pokličejo v eno sobo, ke me je še najbolj spominjala na eno mučilnco (brce od bulerjev 1 meter nad glavo, črte po celi steni, CELO PO STROPOU!!).
Pa sm mogu še tm celo stvar povedat, pa unadva vrjetno tut. In pol mi reče policaj: "Veš to bo sodnik za prekrške!"
KVA?!?!?!?! WTF??!! Kaj sm pa jst pišuka zdej naredu. A folk mi bo v avto uderou, pa me napadu, jst bom pa tle gledou??!! Najbolj da stol prnesem pa se usedem pa navijam. Pa mi reče naj ne izivam. Pa mi še kr ni dalo mera... Pa mu zatežim, kaj naj nardim drugič, da bom vedu kako pa kaj. Pa mi reče, policijo poklič. Ja ok, predn boste vi pršli, bi mi že cel avto razšraufal pa po kosih prodal naprej!!! Pa mi reče: "To bo vse, tam so vrata, nasvidenje!". Pa sm prašou kam sta šla tista dva. Pa mi reče da so ga zarad bolečin v bolnco odpelal.
Se obrnem pa grem...
Nasledn dam zvem od kolega ke dela na policiji, da sta bla unadva fajn zrukana. Prvi je mel zlomljeno nogo (15 cm pod kolenom) in bolečine med rebri, drugi pa povito faco, zbil pa naj bi mu še en zobin pa zvil desno roko.
No zdej čakam na sodnika za prekrške, poziv al kaj... Moram bit doma, da ne bi mama slučajno kej v roke dobila. Glede na to da kr precej sodnikov poznam, upam da ne bo kkšnih problemov... Moram hitr v akcijo stopt.
What to do???!!