Komentirajte članke portala www.avtomobilizem.com, podajte mnenja in ideje o izboljšavah

Uporabniški avatar
Skull23
Poznavalec foruma

Kraj: Kolomban

Predlog za novo temo oz. aktivnost

Napisal/-a Skull23 So feb 14, 2004 12:23 pm

To kar mam v mislih bi znalo bit zelo zanimivo prou za use ki smo aktivni na forumu. Gre se za rezervne dele in dodatno opremo. Vidim dosti folka na forumu išče kose od močnejših ali prestižnejših varjant svojega automobilčka, ki hodijo po odpadih in iščejo v salomoncu.... Predlagam da bi naredilii eno temo katera bi bla recimo Povpraševanje po rez. delih / dodatni opremi kjer bi javljali kaj iščemo, in temo kjer bi objavljali ponudbo po rez. delih / dodatni opremi, kjer bi javljali kje smo kaj vidli, prebrali.... Dejmo reč da negdo išče kake kose za starejši avto in jih ne more najt, na drugem koncu slovenije pa vidi negdo prov tak avto zapuščen v gozdu... Alpa da je gdo bil na odpadu pa je videl te in te avte... Negdo išče športne sedeže od nekega avta, feltne... Alpa recimo da je kak znanec od nekoga naredu totalko, in prodaja avto po kosih... Varjant je dosti. Taka tema bi bla zelo družbeno koristna pomoje. Js naprimer vem za enega lepega črnega minija (ta starega) ki čaka nekoga na enem vrtu pred eno hišo že par let, enako velja za enega starega mercedeza 230D in za dva zelo stara forda ki pa nevem kakša sta ker jih še nikjer nisem vidu na cesti, oldtimer stuff... Kaj se vam zdi? Verjetno bi take teme zahtevale malo več aktivnosti moderatorstva, da bi preprečevali zlorabljanje, in da bi brisali poste tistim ki kose tudi dobili, samo bi se pomoje kar splačalo...

PeCi
Stalni uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a PeCi So feb 14, 2004 12:58 pm

dobra ideja :idea: :-P

Uporabniški avatar
habbich
Poznavalec foruma

Napisal/-a habbich So feb 14, 2004 1:04 pm

Sej to je ze ucasih bilo

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair So feb 14, 2004 1:29 pm

S casoma bo verjetno velik naval raznih prodajalcev in bos bral samo se, prodam tole prodam uno, ugodno prodam, ugodno tam ugodno tukaj. Bo to drugi salomonc. Sicer pa dobra ideja. Samo je tezko vseskupaj slediti. Recimo da bi bila skupina razvrscena prav po razredih.....hm.....ah nic malo sem zabluzil.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren So feb 14, 2004 6:33 pm

X-Hair je napisal/-a: Recimo da bi bila skupina razvrscena prav po razredih.....hm.....ah nic malo sem zabluzil.

Ja ne :idea: To je dobra ideja, da bi blo po razredih forum razporejen :wink:

Uporabniški avatar
habbich
Poznavalec foruma

Napisal/-a habbich So feb 14, 2004 8:21 pm

Ker jest portala sploh ne gledam, bi blo fajn da bi bla sekcija, kupim prodam oz. rezervni deli, na forumu

Uporabniški avatar
.::GTR::.
Uporabnik

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a .::GTR::. So feb 14, 2004 8:41 pm

dobra ideja...
lahko bi pa razne reklame preprečili z minimalnimi objavami... npr kakor na avtoakustiki... če nimaš 75 objav, nimaš kej praskat..

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a MGsax So feb 14, 2004 8:54 pm

ma saj je bila tema mali oglasi samo je zaprta!

opažam da nas veliko portala sploh ne gleda in prihajamo direktno na forum zato bi bilo dobro da j emarsikaj tukaj na forumu.

samo mali oglasi je spet beda, ker bo nepregledno,..
SlikaSlika
če te zanima powerlifting ali strongman tekme klikni -
Stran za najmočnejše

Uporabniški avatar
habbich
Poznavalec foruma

Napisal/-a habbich So feb 14, 2004 10:57 pm

MGsax je napisal/-a:ma saj je bila tema mali oglasi samo je zaprta!

opažam da nas veliko portala sploh ne gleda in prihajamo direktno na forum zato bi bilo dobro da j emarsikaj tukaj na forumu.

samo mali oglasi je spet beda, ker bo nepregledno,..

Sej ce kej nucas pod malimi oglasi pac uporabis Iskanje

Pa ful lahk prej prodas oz. kupis kako stvar, ker tiste male oglase na portalu pregleduje bore malo ljudi

Pa to naj bi bila sekcija dodatna oprema oz. rezervni deli, kjer bi se samo to prodajalo

Uporabniški avatar
Skull23
Poznavalec foruma

Napisal/-a Skull23 Ne feb 15, 2004 3:23 am

Zlorabljanje se da elegantno preprečit. Namesto da pošlješ navaden post, pošlješ P.M. moderatorju ki pol presodi o objavi. Lahko bi postali tudi brez cene. To bi blo tolko da stopijo ljudje v kontakt. Za spodbudo tej aktivnosti bi lahko uvedli maržo. Torej tisti ki najde nekomu rezervni del / dodatno opremo kasira standarno recimo 2 jurja od kupca. Dejte še kake predloge / dopolnitve na to temo!!

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Napisal/-a MGsax Ne feb 15, 2004 8:57 am

več tem na forumu boljše je.

habbke nisem proti samo sem omenil nepreglednost, iskalec pa včasih take teme ven vrže da se vprašaš kaj si sploh vtipkal z aiskano besedo.
SlikaSlika
Stran za najmočnejše

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky Ne feb 15, 2004 9:57 am

no jaz sem za rabljene dele če bi se jih dalo nekako izločiti iz tistega iskanja (ko klikneš naj ti pokaže nove teme)

zaradi tega je tudi novo na trgu tako kot je ker je g.safy našopal pa 20 tem v 20 minutah in je bilo potem totalno nepregledno vse skupaj :wink:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Napisal/-a MGsax Ne feb 15, 2004 10:16 am

aja vi hodit etja ko dat epokažinove ojave v enem dnevu???

jaz pa se orientiram po rumenih mapisah in grem pač gledat tisto področj eki me zanima in pol samo naslove prečekiram in to j eto. se mi zdi boljše grem pa lepo od vrha in me veliko novih objav sploh ne moti.
SlikaSlika
Stran za najmočnejše

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky Ne feb 15, 2004 10:19 am

MGsax je napisal/-a:aja vi hodit etja ko dat epokažinove ojave v enem dnevu???

jaz pa se orientiram po rumenih mapisah in grem pač gledat tisto področj eki me zanima in pol samo naslove prečekiram in to j eto. se mi zdi boljše grem pa lepo od vrha in me veliko novih objav sploh ne moti.

ja jaz delam tako ker je hitreje.... mi recimo odpre 1 stran z vsemi novimi temami in potem pregledam tiste ki me zanimajo... in če je v enemu forumu po 20 novih objav je to zeloooo težko pregledat :wink:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Napisal/-a MGsax Ne feb 15, 2004 10:36 am

ma saj greš samo skozi pač preskočiš debate v novo na trgu.

meni osebno nikoli ni motilo veliko objav v novo na trgu, er sem naslove pogledal kaj me je zanimalo sem odprl,. ostalo preskočil,..
SlikaSlika
Stran za najmočnejše

Uporabniški avatar
Skull23
Poznavalec foruma

Napisal/-a Skull23 Ne feb 15, 2004 10:46 am

Lahko bi se odprlo čisto novo sekcijo, da nebi bla podobna forumu, ampak nekaj med forumom in malimi oglasi, lahko bi se use skupaj ločlo po znamkah avtomobilov, in po iščem / nudim... Sej tudi če bi to ratal drugi salomonc nebi blo sploh tako slabo. Salomonc izhaja ponedeljek (al torek?) četrtek, to bi pa blo -real time- bi se dodajalo in kar je še najbolj važno odstranjevalo izkanja in prodajo ki je bla uspešno opravljena, tako da nebi blo gužve. Lahko bi bla tudi varjanta "novi oglasi" da si samo pregledaš kaj je novga in ti ni treba šarit po starih... S tako aktivnostjo b si pomoje pridobili tudi kar nekaj novih članov kar je pomoje tudi v interesu foruma / portala... Res da bi blo nakaj ki bi samo oglase hodli gledat ampak bi se jih kr nekaj tudi uključlo na forum, pa reklama za forum bi bla večja po celi sloveniji, ker pomoje ševedno ful malo ljudi ve za ta forum...

Uporabniški avatar
Tilen
Moderator foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a Tilen Ne feb 15, 2004 1:09 pm

Se strinjam s Skull23! :pivo
Slika

Uporabniški avatar
Skull23
Poznavalec foruma

Napisal/-a Skull23 Po feb 23, 2004 8:54 pm

Kaj bi lahko naredu da bi se kaj premaknilo v tej smeri?

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Omelo Po feb 23, 2004 9:00 pm

Jst o tem sanjam že precej dolgo... Pa sm do zdej še zmerej naletel na gluha ušesa. Mislm da bi blo prou uredu, če laufa na avtoakustiki, potem bi laufalo tudi tukej. Sm kukr opažam, se zadeva ne bo premaknila nikamor. Jst sm že pol leta nazaj težil da bi blo supr, kr so oglasi na portalu res za en... Ehh ja, očitno je to pretežko narest (čeprou usi vemo da ni :roll: )

Uporabniški avatar
Skull23
Poznavalec foruma

Napisal/-a Skull23 Po feb 23, 2004 9:36 pm

Če na tej strani ni interesa (zakaj že) bi lahko negdo naredu posebej stran s tem in pol mel samo link na ta portal... Več ljudem bi blo treba to zadevo predstavit...

Eno stvar sem se še spomnu...
Oglase bi lahko pisali tudi vsi avtoodpadi v SLO tako da bi napisali kire avte vse majo "na zalogi" Lhko bi tudi tej avtoodpadi sponzorizirali kaj, recimo par jurjev letno, glih toliko da so pokriti stroški glede strani.
Vrni se na Obvestila in predlogi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov