Debate, ki niso vezane na ostala področja...

xandrej
Poznavalec foruma

Kraj: Slovenija

Problemi z Mercedesom S

Napisal/-a xandrej Sr mar 17, 2004 9:38 am

Stric ima 3 in pol leta staro S klaso 320 in ima prevoženih 340 000 KM ampak z avtom so skozi in skozi problemi...

Ko je bil star nekaj dni je v Ljubljani ga zaklenil in avto se več ni odklenil in so Na mercedesu v Lj rabili 14 dni, da so ga odklenili.

Vsa elektronika se zajebava in ko odpreš vrata igrajo zvočniki, ko jih zapreš igrajo samo zadnji... Žarnice crkujejo ko po tekočem traku... Xenon žarnice nekje 90 000 SIT ena menda...

Crknile vse zavore...

Crknilo zračno dvigovanje gor in dol kompresor in ne vem kaj vse...

Zablokiralo zadnjo desno kolo na črnem kalu klic Mercedes asistence se nihče ni javil AMZS nadomesten avto (Ford focus)...

Zdaj na koncu motor šel po gobe... 1 mesec ga že popravljajo in vsaki dan kličejo, da bo jutri...

To je kaplja v morje kar sem vam napisal in avto se je skoz servisiral tako kot se more...

Samo ena resnica je, da vam bo malokdo to povedal kdo je dal za avto 16 mio SIT in še polovico zraven za servise in stroške...

Prej je imel AUDI A8 3.7 pa pravi, da redni servisi so bili dražji in vse ampak, da tam ni bilo nobenega problema pa je avto imel 350 00 KM ko je šel od hiše...

Kaj pravite na to? Kaj bi vi naredili? Jaz mu pravim, naj se pritoži na Mercedes z vsemi računi in to...?????? :?: :?: :?: :?: :?:

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Sr mar 17, 2004 9:45 am

Ja ocitno je avto iz petka, ko so delavci ze vsega navelicani. Kaj storiti pa nebi vedel, ce se sploh da kaj. Se bo nasel kaksen pravnik ali oseba ki je ze imela recimo podobno izkusnjo. Sicer pa ce je star eno leto. Se nekaj casa je menda veljala tudi garancija, al kako.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
_BANDIT_
Uporabnik

Napisal/-a _BANDIT_ Sr mar 17, 2004 9:49 am

X-Hair je napisal/-a:Ja ocitno je avto iz petka, ko so delavci ze vsega navelicani. Kaj storiti pa nebi vedel, ce se sploh da kaj. Se bo nasel kaksen pravnik ali oseba ki je ze imela recimo podobno izkusnjo. Sicer pa ce je star eno leto. Se nekaj casa je menda veljala tudi garancija, al kako.

Kaj ti pomaga taka garancija, če ti pa avto zataji med potjo. Pa če je potem več kot pol cajta na servisih itd.
Se mi zdi, da je un tip kupil Mercedesa zato, da se bo vozil, ne pa zato, da ga bo vozil iz servisa na servis.

V zadnje pol leta slišim samo tarnanje nad raznoraznimi Mercedesi.
Zgleda, da ma mercedes nov delovni čas in da delajo samo še v petkih popoldne, ko so delavci že vsega naveličani....
http://www.zup-racing.com/
THERE IS NO REPLACEMENT FOR DISPLACEMENT! Slika

xandrej
Poznavalec foruma

Kraj: Slovenija

Napisal/-a xandrej Sr mar 17, 2004 9:59 am

Avto ima v 3 in pol letih 340 000 kilometrov pol se pravi glede na to koliko je bil na servisih se stric skozi vozi in tudi skozi je avto na cesti in to je njegova dnevna in nočna soba...

Uporabniški avatar
tom2
Novinec

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a tom2 Sr mar 17, 2004 10:21 am

X-Hair je napisal/-a:Ja ocitno je avto iz petka, ko so delavci ze vsega navelicani

Kaj ima petkov delovni čas, veze z zanesljivostjo vozila? Ima morda s kakovostjo izdelave, ne pa z zanesljivostjo. Pa še to ne drži.
tom2

Uporabniški avatar
Suljo
Uporabnik

Kraj: Ljubljana - Črnuče

Napisal/-a Suljo Sr mar 17, 2004 10:23 am

Ma dj če bi mene tko Merđo za 16 miljonov zajebavu, bi jim ga porinu not u tist salon k sm ga kupu :twisted: :twisted: Po bi mi pa še zavarovalnca povrlna totalko :P :D
LP

Uporabniški avatar
HORSE
Poznavalec foruma

Kraj: Promised Land

Napisal/-a HORSE Sr mar 17, 2004 10:23 am

tom2 je napisal/-a:
X-Hair je napisal/-a:Ja ocitno je avto iz petka, ko so delavci ze vsega navelicani

Kaj ima petkov delovni čas, veze z zanesljivostjo vozila? Ima morda s kakovostjo izdelave, ne pa z zanesljivostjo. Pa še to ne drži.

JAz bi rekel, da je kakosvost izdelave precej povezana z zanesljivostjo. Oz. če se popravim, da je zanesljivost vozila odvisna TUDI od kakovosti izdelave...

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Nu-NRG Sr mar 17, 2004 10:26 am

tom2 je napisal/-a:

In ce vozilo ni kvalitetno izdelano se tudi ne mors nanjga zanest, kar pomeni ni tolk zanesljivo ..
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Uporabniški avatar
tigrica
Uporabnik

Kraj: krško

Napisal/-a tigrica Sr mar 17, 2004 10:27 am

jaz delam z mercedozom trgovino in vem da je zadnje čase sami problemi rezerni deli so polamani obribani,......
na tovornjaku starem eno leto smo že dvakrat zamenjali mašino in to v garanciji
kar se pa tiče teh mercedesov so pa že skozi problemi ampak ne pri vseh mam dve stranke eni gre avto ko urca drugi pa je non stop pri nas
lp tigirca
tudi če se boste pritožli bo imel mercedes tisoč izgovorov

Uporabniški avatar
Pingu
Nov uporabnik

Napisal/-a Pingu Sr mar 17, 2004 10:32 am

Če hočeh kvaliteto kupi Toyoto ali Subaruja. Razmisliš lahko še o Lexusu, potem pa je prave muzike že konec. :wink:

alexM
Stalni uporabnik

Napisal/-a alexM Sr mar 17, 2004 10:38 am

Tudi s C klaso so same težave :!:

G-4S

Napisal/-a G-4S Sr mar 17, 2004 10:38 am

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

Uporabniški avatar
tom2
Novinec

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a tom2 Sr mar 17, 2004 10:41 am

Pingu je napisal/-a:Če hočeh kvaliteto kupi Toyoto ali Subaruja. Razmisliš lahko še o Lexusu, potem pa je prave muzike že konec. :wink:

Kdo mi lahko garantira, da pri Toyoti in Subaruju, ki ju že ravno omenjaš, ne bo nobenih problemov? Sploh pa se mi zdijo taki stereotipi o nekaterih znamkah avtomobilov, malo smešni zadnje čase.
tom2

G-4S

Napisal/-a G-4S Sr mar 17, 2004 10:47 am

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Sr mar 17, 2004 11:07 am

Kupis MX-3 pa lahko potem teh 8 miljonov kar zapijes in zazuras al pa gres na kurbe v amsterdam. Po zelji....:mrgreen:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Suljo
Uporabnik

Kraj: Ljubljana - Črnuče

Napisal/-a Suljo Sr mar 17, 2004 11:12 am

X-Hair je napisal/-a:Kupis MX-3 pa lahko potem teh 8 miljonov kar zapijes in zazuras al pa gres na kurbe v amsterdam. Po zelji....:mrgreen:

Ahhaaahahahahahaah lol no! Sam kašne ti govoriš :lol: Predlagam X-haira za komedijanta avtomobilizma.com :oops: :D
LP

Uporabniški avatar
HORSE
Poznavalec foruma

Kraj: Promised Land

Napisal/-a HORSE Sr mar 17, 2004 11:27 am

X-Hair je napisal/-a:Kupis MX-3 pa lahko potem teh 8 miljonov kar zapijes in zazuras al pa gres na kurbe v amsterdam. Po zelji....:mrgreen:

MX-3 za 8 miljonov?

:?: :?: :? :? :roll: :roll:

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Sr mar 17, 2004 1:03 pm

X-Hair je napisal/-a:Ja ocitno je avto iz petka, ko so delavci ze vsega navelicani. Kaj storiti pa nebi vedel, ce se sploh da kaj. Se bo nasel kaksen pravnik ali oseba ki je ze imela recimo podobno izkusnjo. Sicer pa ce je star eno leto. Se nekaj casa je menda veljala tudi garancija, al kako.

hahaha, to bi lahko za serđota tud veljalo :D hehehehe :cry :cry :rofl
Slika

YAKUZA
Nov uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a YAKUZA Sr mar 17, 2004 1:10 pm

Reč stricu da je nor da je zamenju audija za MB. moj stric v Švici ima audi a8 3.7 1997. avto dela brez napake, vse kot je treba.

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Sr mar 17, 2004 1:22 pm

tom2 je napisal/-a:
Pingu je napisal/-a:Če hočeh kvaliteto kupi Toyoto ali Subaruja. Razmisliš lahko še o Lexusu, potem pa je prave muzike že konec. :wink:

Kdo mi lahko garantira, da pri Toyoti in Subaruju, ki ju že ravno omenjaš, ne bo nobenih problemov? Sploh pa se mi zdijo taki stereotipi o nekaterih znamkah avtomobilov, malo smešni zadnje čase.

Jst si upam dat roko u ogenj za prestižni model Subaruja - legacy titanium turbo, da bo zdržal pol miliona kilometrov samo z rednimi servisi in to za ceno 10 milionov tolarjev. Avto z 2000ccm in 280KM ter 343Nm navora.
Old subarus never die, they just get faster!
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov