Shatzy je napisal/-a:Am, sam tale avtek je bil photoshopan. Lepo se vid čist navpična črta k gre desno od sprednga izreza in je posledica rezanja slike...skratka, un k je šopu tale avto je naredu slabo...pa niti mi ni jasno zakaj bi prenavlal avto, spredn del naredl identično kopijo večjega hišnega modela, zadn del pa pustil enak...že pr berlingotu so to nardil...Safy, nisi me prepriču...
SAFRANE je napisal/-a:Tilen je napisal/-a:Shatzy je napisal/-a:Am, sam tale avtek je bil photoshopan. Lepo se vid čist navpična črta k gre desno od sprednga izreza in je posledica rezanja slike...skratka, un k je šopu tale avto je naredu slabo...pa niti mi ni jasno zakaj bi prenavlal avto, spredn del naredl identično kopijo večjega hišnega modela, zadn del pa pustil enak...že pr berlingotu so to nardil...Safy, nisi me prepriču...
...zelo slab photoshop, naj še dodam!
Na evo! pa sem mel le prav!
LP
JOHNY
-tomi- je napisal/-a:...to bo 2010 ??
SAFRANE je napisal/-a:don CONSIGLIO je napisal/-a:-tomi- je napisal/-a:...to bo 2010 ??
Upam, da je to, kar si napisal le šala.
Če si mislil resno, se mi pa precej smilišA veš koliko let manjka da leta 2010? Resno misliš, da bodo vozilo testirali po dirkališčih celih 6 (šest!) let.
Prosim!!! Ne moreš pisati takih izjav. Pa brez zamere, samo to ne bo šlo na tem forumu.
LP,
don CONSIGLIO
HEHEHEHE...LOL
sam majo eni fore a don? hehe...
kot sm jest obveščen bo tole Summer/2005
LP
JOHNY
SAFRANE je napisal/-a:don CONSIGLIO je napisal/-a:-tomi- je napisal/-a:...to bo 2010 ??
Upam, da je to, kar si napisal le šala.
Če si mislil resno, se mi pa precej smilišA veš koliko let manjka da leta 2010? Resno misliš, da bodo vozilo testirali po dirkališčih celih 6 (šest!) let.
Prosim!!! Ne moreš pisati takih izjav. Pa brez zamere, samo to ne bo šlo na tem forumu.
LP,
don CONSIGLIO
HEHEHEHE...LOL
sam majo eni fore a don? hehe...
kot sm jest obveščen bo tole Summer/2005
LP
JOHNY
Mazda's sports-car revival, beginning with this year's RX-8 and the possible return of the RX-7, culminates with a new Miata expected in 2006. While the two-seat sportster will be only slightly larger than the current model, there's speculation the Miata will share its platform with the RX-8. More likely, the connection will be limited to some component sharing.
One unusual feature of the '06 Miata is the convertible roof, which, we're told, is a manually raised and lowered metal top. Whereas the old BMW Z3 often was criticized for being an overpriced Miata, the new Z4 distances itself from the affordable Japanese alternative. However, Mazda also is rumored to be considering a new lightweight V-6 as an option for the Miata (also known as the MX-5 and Eunos in other markets). A V-6 could keep it within striking distance of the Bimmer's performance.
The front end of the new Miata retains the current car's flavor, while it's growing in size slightly to accommodate taller drivers. The car's tail will sport a connection to the new RX-8.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov