JohnyR je napisal/-a:Prvo poročanje:
Slaba novica. Včeri se nam je mal zalomlo, tko da nismo šli iskat avto, povrh tega sm pa zvedu da ma avto eno stransko šipo razbito. Ampak to niti ni pomembno, ker je projekt še vedno aktiven.
Sam da me glava neha bolet pa bo.
kr3mn1 je napisal/-a:JohnyR je napisal/-a:Prvo poročanje:
Slaba novica. Včeri se nam je mal zalomlo, tko da nismo šli iskat avto, povrh tega sm pa zvedu da ma avto eno stransko šipo razbito. Ampak to niti ni pomembno, ker je projekt še vedno aktiven.
Sam da me glava neha bolet pa bo.
pol pa pride svizec pa zavije tiča v kondom. Tega ne boste nikol nardil pa ne mi rečt da zbijam voljo. tko to je. ce pa bo kej pa pol pi*zde mrzle vode ne bo vredno.
lp, kr3mn1
monster_d je napisal/-a:to lahko postane prav nevarno...
na zadnje blatrniku okoli amortizerjve ko so vpeti zgleda piravo v nulo, nevem kolk je v resnici. Da nebo kaj vstran palo.
Skratka dajte mal bolj pojacat zadevo, roll bar
Stratus_ je napisal/-a:js vam pšriporočam tud da podn mal ojačate ker drgač se lahk zgodi da se vozniku vdre kej pod nogami...moj je biu 94 letnik in ko sm ga razstavlu je podn kar sprot razpadal...
bocky je napisal/-a:hehe fantje kr delite kr delite jst podobno delam ampak s FIČOTOM pa punto gt motor notr z večjo turbino....
Nč slik....
Nč več besed...
Samo spomladi..... drag race
(206 S16 je predrag šport za vlagat in ni učinka)
kr3mn1 je napisal/-a:pol pa pride svizec pa zavije tiča v kondom. Tega ne boste nikol nardil pa ne mi rečt da zbijam voljo. tko to je. ce pa bo kej pa pol pi*zde mrzle vode ne bo vredno.
lp, kr3mn1
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov