eXtreme je napisal/-a:10x za info. Sej za enga iz LJ tudi vem, mi je racunal avtovleko (avto nalozil na tovornjak) za 32km 9k SIT. Bi mi bilo lazje ce bi blo kje v okolici Kranja. Aja, lahko je sam tok, da sprednji par koles gre na prikolico, zadnji konec se pa po cesti pelje.
kr3mn1 je napisal/-a:eXtreme je napisal/-a:10x za info. Sej za enga iz LJ tudi vem, mi je racunal avtovleko (avto nalozil na tovornjak) za 32km 9k SIT. Bi mi bilo lazje ce bi blo kje v okolici Kranja. Aja, lahko je sam tok, da sprednji par koles gre na prikolico, zadnji konec se pa po cesti pelje.
metuljcek je prepovedan, ce pa nimas ti najman 1.8 tone avta pa izpita za E pa itaq ne smes prikole vlect. zakon zaj**** pac...drgac mam jest enga cloveka ki ti za 3 jurje na uro voznje pelje avto kamor hoces. zarad mene na luno pa nazaj. na dolge ture se super izplaca. PM ce te zanima.
Okolica Kranja
andrej777 je napisal/-a:E kategorijo moraš met če je skupna dovoljena masa avta in prikolice skupaj večja od 3,5 tone. Če ne je dost B kategorija. Moraš pa met avto obvezno težji od prikolice in njenega tovora drgač pa sploh ne smeš pelat.
eXtreme je napisal/-a:da bi mi ti zategnu? mal razloš? maš prikolco za avto naložit? dons sm šu ščekirat, pa je cena kr mal visoka... we'll see
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov