"Tko su Slovenija i Slovenci puno njih ne shvaca. Ne shvacaju niti nakon sto su onako tipicno slovenski pokrali novce hrvatskih stedisa u LJB, nakon sto su tipicno kao pravi Slovenci-tati pokrali hrvatsku struju, kao sto su kao pravi Slovenci-uljezi okupirali Svetu Geru. Neki ne shvacaju, a neki shvacaju ali se raduju svemu sto je na stetu Hrvatske. Svi trebaju znati da su Slovenci ono najgore i najnize sto postoji na ljudskoj skali.
Nakon sto su vlada i sabor jucer povukli odluko o ekolosko-ribolovnoj zoni nadam se da su i posljednji idioti shvatili da su nam Slovenija i Slovenci gori i primitivniji neprijatelji i cetnici nego Srbi.
Za domoljubne i drzavotvorne Hrvate preostaje ono sto takvu bagru najvise boli. BOJKOT SVEGA SLOVENSKOG!
Dakle nikada nikakvu slovensku robu, nikada u Merkator, nikada u Catez, nikada u Sloveniji tankirati, itd.
Osim toga pozivam sve Hrvate koji rade u turizmu i ugostiteljstvu da prema Slovencima budu neljubazni, da ih zajebavaju koliko god stignu i mogu. To pozivam i hrvatske policajce da ih dobroi zajbavaju kada voze po Hrvatskoj i da ih dobro globe. narocito dobro ih mogu zajebavati konobari tako da ih puste satima cekati na jelo i da im ga onda donesu hladno. Ideja ima jos puno. Svako treba u osobnom odnosu sa Slovencima gledati ih odozgo kako i zaslouzuju, biti prema njima arogantan i zajebavati ih sto vise moze....."
Vir: www.index.hr

Zdej pa res ne vem, kaj dela tem Hrvatom po glavi? A si hočjo sam seb grob skopat, al kaj? Takšno sovraštvo ne more prinest nič dobrega. Odnos na najbolj primitivni stopnji. Me res zanima kolk jih je podobnega mišljenja...
Kar se pa tiče naših konjičkov, pa lepo prosim pazte, kje jih puščate. Kradejo k srake, zdej se bodo pa še zgleda izživljal nad našimi avti, po moje še posebej nad upedenanimi, k so nam itak vsega fovš. Matr me kr mal pr src stisne...
LP Tilen