Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
Tilen
Moderator foruma

Kraj: Celje

Do kdaj še počitnice na Hrvaškem?

Napisal/-a Tilen Sr jun 09, 2004 9:21 pm

Pravkar sem naletel na tale javni poziv:

"Tko su Slovenija i Slovenci puno njih ne shvaca. Ne shvacaju niti nakon sto su onako tipicno slovenski pokrali novce hrvatskih stedisa u LJB, nakon sto su tipicno kao pravi Slovenci-tati pokrali hrvatsku struju, kao sto su kao pravi Slovenci-uljezi okupirali Svetu Geru. Neki ne shvacaju, a neki shvacaju ali se raduju svemu sto je na stetu Hrvatske. Svi trebaju znati da su Slovenci ono najgore i najnize sto postoji na ljudskoj skali.

Nakon sto su vlada i sabor jucer povukli odluko o ekolosko-ribolovnoj zoni nadam se da su i posljednji idioti shvatili da su nam Slovenija i Slovenci gori i primitivniji neprijatelji i cetnici nego Srbi.

Za domoljubne i drzavotvorne Hrvate preostaje ono sto takvu bagru najvise boli. BOJKOT SVEGA SLOVENSKOG!

Dakle nikada nikakvu slovensku robu, nikada u Merkator, nikada u Catez, nikada u Sloveniji tankirati, itd.

Osim toga pozivam sve Hrvate koji rade u turizmu i ugostiteljstvu da prema Slovencima budu neljubazni, da ih zajebavaju koliko god stignu i mogu. To pozivam i hrvatske policajce da ih dobroi zajbavaju kada voze po Hrvatskoj i da ih dobro globe. narocito dobro ih mogu zajebavati konobari tako da ih puste satima cekati na jelo i da im ga onda donesu hladno. Ideja ima jos puno. Svako treba u osobnom odnosu sa Slovencima gledati ih odozgo kako i zaslouzuju, biti prema njima arogantan i zajebavati ih sto vise moze....."

Vir: www.index.hr
:evil: :evil: :evil:

Zdej pa res ne vem, kaj dela tem Hrvatom po glavi? A si hočjo sam seb grob skopat, al kaj? Takšno sovraštvo ne more prinest nič dobrega. Odnos na najbolj primitivni stopnji. Me res zanima kolk jih je podobnega mišljenja...

Kar se pa tiče naših konjičkov, pa lepo prosim pazte, kje jih puščate. Kradejo k srake, zdej se bodo pa še zgleda izživljal nad našimi avti, po moje še posebej nad upedenanimi, k so nam itak vsega fovš. Matr me kr mal pr src stisne...

LP Tilen
Slika

wavemaker
Stalni uporabnik

Napisal/-a wavemaker Sr jun 09, 2004 9:27 pm

Mislim, da ni treba poudarjati, da imajo hrvati v turizmu več dobička od nas, kot mi od njih. Zmeraj bolj nestrpen postajam do hrvatov...

Uporabniški avatar
bravura
Uporabnik

Kraj: Ilirska Bistrica - okolica

Napisal/-a bravura Sr jun 09, 2004 9:28 pm

Navadna provokacija kakšnega idiota... škoda komentirat.... :(
Never drive faster, than your guardian angel can fly.

Uporabniški avatar
.::GTR::.
Uporabnik

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a .::GTR::. Sr jun 09, 2004 9:30 pm

fak ej... :evil:

ko jih j**e. mene ne bojo vidl več na morju tm. za manj dnarja grem lahko v grčijo, črno goro, alpa še na x veliko boljših lokacij. že tko nas nategujejo na morju...
no gremo mi bojkotirat vse hrvaško pa bomo vidl kermu bo bolš :twisted:

Uporabniški avatar
.::GTR::.
Uporabnik

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a .::GTR::. Sr jun 09, 2004 9:33 pm

bravura je napisal/-a:Navadna provokacija kakšnega idiota... škoda komentirat.... :(

to maš pa tut prov Slika

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a INFINITI Sr jun 09, 2004 9:36 pm

hehe - vidm da folk ful spremlja index.hr v upanju da bodo naleteli na "severina in action 2" - you wish guys. Anyway debata že poteka tukaj:
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... 672af26059
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

DMX
Nov uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a DMX Sr jun 09, 2004 10:19 pm

Počitnice na Hrvaškem? Sploh ne pride več v poštev, raje se namakam v reki pod JE Krško, kot pa pri njih.....

Drugače pa itak Tunizija letos.....

Uporabniški avatar
JOYride
Uporabnik

Napisal/-a JOYride Sr jun 09, 2004 10:24 pm

Jst bom pa se hodu dol. Starci majo prikolco na Losinju, tko da s kolegi hodmo dol. Prjav v kampu se noben, hrana pa pijaca itak s sabo. Edin ksne hrvatice kdaj ponucamo za kej, druzga pa ne... :twisted:
SlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
tadejd
Uporabnik

Kraj: MARIBOR

Napisal/-a tadejd Sr jun 09, 2004 10:37 pm

Preklete pizde od nas živijo...Greš pa na lošin pa sami slovenci gor....

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Napisal/-a Omelo Sr jun 09, 2004 10:51 pm

Jst sm se letos odloču da grem mal na slovensko "obalo", pol pa v Italijo. Kr mi Hrvati prou pošteno najedajo. Kurbe lene tm sedijo, se po jajcih čohajo, živijo samo za te 3 mesce, za slovence se jim j**e. Že 3x sm doživu da smo bli v bolj prestižni restavraciji in ko smo use pojedl nm kelnar kr ni hotu računa prnest. Pa ga fotr pokliče, un nekej pokima, pa ga še kr ni blo (nemcem zraven nas, je jasno lepo pokasiral). Pol pa fotr popizdi, pa reče naj ustanemo od mize in gremo, pol je pa takoj prteku. Tako ga je napizdu pred celo restavracijo, da je bil kelnar čist rdeč pa moker!

Lani sm bil v Italiji pa moram rečt da je blo super, zato grem tut letos. Drgač pa v avto pa na Ibizo za 3 tedne. Če bo vse po sreči še letos :)

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Če jun 10, 2004 12:19 am

Swasta :twisted:

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Če jun 10, 2004 2:13 am

res razmišljam, da nebi več hodil dol na morje :?

raje grem na kako termalno varijanto po takih besedah, kot pa k njim

tak malo morja imamo, 1000× manj, kot oni, pa še to bi nam qrbe jedne radi stran vzeli... ah, boli me tweety, raje grem v terme maribor, bom pač tu ostal
Slika

Uporabniški avatar
Sportivo
Poznavalec foruma

Kraj: Cerkno

Napisal/-a Sportivo Če jun 10, 2004 6:04 am

In zakaj nebi hodil na morje?? Ker mi nek 15 letni mulc grozi da bom dobil hladno kosilo? Prav sej je tak vroč dan. To je mišljenje enega človeka in ne vseh hrvatov. Slovenija pa hrvatom pomaga, ker nočemo biti večji bedaki od bedakov oz. želi pokazat da nismo mi tisti ki delamo spore ampak jih hočemo rešiti. Kot vsako leto grem tudi letos na hrvaško (mamo doli vikend in ja še stoji).

antonio
Nov uporabnik

Napisal/-a antonio Če jun 10, 2004 6:50 am

ja po drugi strani je pa treba tut ločit hrvate(na splošno) od dalmacije. Sam sem opazil da bližje ko sem bil sloveniji slabše je blo. ne mislim zdej kakšnih neljubih incidentov al pa kakšno krajo al kej podobnega (tega zaenkrat še nisem doživel) ampak tko po obnašanju do slovencev. pejte kdaj na korčulo ali pa v dubrovnik v kakšen mejhen privat apartma pa boste vidli razliko, jest kot 22-letni mulc pri nas še nisem bil tako postrežen in grem letos sigurno spet dol. kakšne savudrije pa krka se pa raje izogibam.

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Napisal/-a Omelo Če jun 10, 2004 6:54 am

antonio je napisal/-a:ja po drugi strani je pa treba tut ločit hrvate(na splošno) od dalmacije. Sam sem opazil da bližje ko sem bil sloveniji slabše je blo. ne mislim zdej kakšnih neljubih incidentov al pa kakšno krajo al kej podobnega (tega zaenkrat še nisem doživel) ampak tko po obnašanju do slovencev. pejte kdaj na korčulo ali pa v dubrovnik v kakšen mejhen privat apartma pa boste vidli razliko, jest kot 22-letni mulc pri nas še nisem bil tako postrežen in grem letos sigurno spet dol. kakšne savudrije pa krka se pa raje izogibam.

To si pa res popolnoma točno napisal. Spodej je odnos čist drugačen. Tm so dejansko bolj prjazni s tabo kot pr ns.

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Napisal/-a Tomaz40 Če jun 10, 2004 7:02 am

Ja južneje kot greš bolš je. Zato pa hodm na Korčulo :D :D

Drugač je to res ena navadna provokacija enga smrkavca in brez veze debtirat o njej, res pa je da če bo odnos severnih Hrvatov do Slovencev tak kot je, bi blo dost če Slovenci samo eno leto ne bi šli na hrvaško na morje...

hrvati bi gagal
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Uporabniški avatar
RAPMAN
Uporabnik

Kraj: Ljubljana - Trnow

Re: Do kdaj še počitnice na Hrvaškem?

Napisal/-a RAPMAN Če jun 10, 2004 7:12 am

Kar se pa tiče naših konjičkov, pa lepo prosim pazte, kje jih puščate. Kradejo k srake, zdej se bodo pa še zgleda izživljal nad našimi avti, po moje še posebej nad upedenanimi, k so nam itak vsega fovš. Matr me kr mal pr src stisne...

LP Tilen[/quote]

da kdo takne moj avto s kakim kijem al pa s kluči tko zanalš pa da ga vidm ma grem do njega pa ga za j***a nesem na polcijo u Dubrovnik :)

8) ne sej drgač pa hrvati večina ne misljo tko pa zlo mal jih tko no ajde
>>ZIDEK<<
Slika

Eddie
Nov uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a Eddie Če jun 10, 2004 7:13 am

Najlepši post iz index.hr

Hrvati se pogovarjajo, da bodo bojkotirali vse slo izdelke (merkator itd. ) potem pa nek vrli slovenc pribije nazaj: Kaj boste pa pol jedel :lol:

Uporabniški avatar
RAPMAN
Uporabnik

Kraj: Ljubljana - Trnow

Napisal/-a RAPMAN Če jun 10, 2004 7:13 am

Omelo je napisal/-a:
antonio je napisal/-a:ja po drugi strani je pa treba tut ločit hrvate(na splošno) od dalmacije. Sam sem opazil da bližje ko sem bil sloveniji slabše je blo. ne mislim zdej kakšnih neljubih incidentov al pa kakšno krajo al kej podobnega (tega zaenkrat še nisem doživel) ampak tko po obnašanju do slovencev. pejte kdaj na korčulo ali pa v dubrovnik v kakšen mejhen privat apartma pa boste vidli razliko, jest kot 22-letni mulc pri nas še nisem bil tako postrežen in grem letos sigurno spet dol. kakšne savudrije pa krka se pa raje izogibam.

To si pa res popolnoma točno napisal. Spodej je odnos čist drugačen. Tm so dejansko bolj prjazni s tabo kot pr ns.

pod to se pa definitivno podpišem in se strinjam s tem :D 8)
>>ZIDEK<<
Slika

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Re: Do kdaj še počitnice na Hrvaškem?

Napisal/-a nebivedu Če jun 10, 2004 8:14 am

Tilen je napisal/-a:Pravkar sem naletel na tale javni poziv:
"Tko su Slovenija i Slovenci puno njih ne shvaca. Ne shvacaju niti nakon sto su onako tipicno slovenski pokrali novce hrvatskih stedisa u LJB...

Jst bi na tole odgovoril. Skoraj ves denar, ki naj bi ga takratna stara ljubljanska banka "kao" pobrala hrvaškim varčevalcem, je bil pobran s strani hrvaške vlade za nakup orožja, ostalo, je bilo pa pokradeno iz poslovalnic, ko se je začela vojna pri njih, tko da nej jim kr njihova vlada vrne denar, ki jim ga je pokradla.
Old subarus never die, they just get faster!
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost