Ampak bi vseeno prosil, ker sem tega že sicer mnogo prebral, pa ne štekam še čist, zato mi prosim, prosim razložite še enkrat...
Prebarval bi naslednje dele avta: ogledala, letvice, pragove, kljuke ter vdolbino za tablico. Gre pa za letnik 1997 honda civic bingo. Vse našteto je iz črne plastike. Barvala bi s kolegom, ki ima kompresor, barvo bi namešal lokalni ličar. Vprašanja:
1. in najpomembnejše: Kako snamem vse to dol iz avta in ali sploh moram snet, al samo zaščitim okol in gasa???
2. Rabim kej kitat pred barvanjem? Kaj je to "šprickit"?
3. Moram it preko barve tudi z lakom? Če ja, kakšnim?
4. Kako namontirat vse nazaj gor? (vem, glupo vprašanje, delaj v rikverc od unga ko si dol snemal, ampak vseeno kak trik ne bi škodil).
5. Kaj je to silikon (recimo za pritrditev tablice in, kakor sem jaz razumel, tudi plastičnih delov)? Kje ga dobim?
6. Še kakšen hint bi bil dobrodošel, al pa če me preusmerite na kako spletno stran, kjer je to podrobno opisano!
Hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala!!!
LP Mrcina