V evropo prihaja oktobra.

INFINITI je napisal/-a:Na žalost je še vedno daaaaaaleč za toyota landcruiser in konkurenco, bi pa raje vzel KIO sorento. Tale patrol ma hebl od menjalnika skor 0.5 metra doug - what an crapp!
metallic je napisal/-a:INFINITI je napisal/-a:Na žalost je še vedno daaaaaaleč za toyota landcruiser in konkurenco, bi pa raje vzel KIO sorento. Tale patrol ma hebl od menjalnika skor 0.5 metra doug - what an crapp!
Sorento je kinder jajček proti temu. Sm se pelu z kio. Še zdej mi ni jasn, zakva ni tip nabavu C5 karavan...Drgač pa pravjo, da je patrol najboljši terenec med japonskimi.
LC ni več, ker je bl suv.
Fluid` je napisal/-a:Sam še nissane gledamo. Men tak tip avta ni všeč, všeč mi je pa notranjost, če bi bli usneni sedeži bi blo še bolš...
Me pa zanima kaj je tist nad spredno desno lučjo?
metallic je napisal/-a:Pa dobr, a se ti zdita patrol/terrano in sorento primerljiva avtomobila? Men se nekak ne no. Sorento je samo za na urejeno cesto pa mogoče kakšen mekedam, travo,... medtem ko že ob blagi strmini in blatu zmrzne (al pa znanec ne zna vozt). Po drugi strani se je moj fotr dostkrat pelu s tastarim patrolom v vojski, pa je reku, da so pršli kamorkoli so se namenil. Drgač pa verjamem, da je sorento bol "limuzinski" kot patrol. Čeprav se mi zdi vožnja s scenicom (ki je podn od avta) veliko bolj prijetna.
Boš sorenta raje primerjal z (resda dražjim) muranom.![]()
Za LC se pa spomnim, a je bil v AM primerjalni test z patrolom. Skupi je zmagu LC, kot terenec pa gladko patrol. A z tanovim patrolom si se že pelu, k tolk veš o njem?
INFINITI je napisal/-a:Ja, sej fora je v tem da voznik mora tudi obvladati nekaj osnov terenske vožnje. Drugače pa mogoče kolega ni imel pravih gum? -To je namreč izredno pomembno. Če ni oprijema ti še tako dober 4x4 sistem nič ne pomaga. Jaz ti le povem da sm z KIO obuto v pirreli scorpio A/T vleku marsikoga iz sranja ko smo šli na terensko ekskurzijo prejšno zimo v gorskem kotarju. Men je samo žal da dejansko Nissan v EU spi ko zimski medved, med tem ko v US razturajo z novimi zadevami. Primera je dober avto a jo nobeden ne šmirgla; almera je že davno za v pokoj, sedanji patrol je koma za pelat še posebej na cesti kjer zavore primejo ko moje pokojno rog kolo, motor pa nikamor ne potegne, terano; ajt je kr ok, vendar ti menjalnik trese med vožnjo, ko ga ugasneš/pržgeš pa ceu auto zašejka ko traktor, micra je po parih porodnih težavah izredno dober avtoček, sem bil zelooo presenečen kako dober avto je še posebej kar se tiče bogate opreme in motorja, Z je ravno tako bomba, pickupi pa so tudi zelo dobri, terensko sposobni in robustni delovni konji. Od nissan terencev me je najbolj prepričal X-trail. Ima fenomenalen elektromanetski 4x4 daleč pred konkurenco v klasi, le kakšnih zahtevnih terenskih vaj ni priporočljivo delati. Po kakšni blatni poti z ne prehudimi nakloni pa zelo lepo povleče če je treba. Sej bo; nissan ima zelo dobre zmage za sabo v 4x4 segmentu in 4x4 športu; le malo hitreje bo treba spraviti te zmage do uporabnikov, da bomo še mi imeli kaj od tega.
Fluid` je napisal/-a:Sam še nissane gledamo. Men tak tip avta ni všeč, všeč mi je pa notranjost, če bi bli usneni sedeži bi blo še bolš...
don CONSIGLIO je napisal/-a:Fluid` je napisal/-a:Sam še nissane gledamo. Men tak tip avta ni všeč, všeč mi je pa notranjost, če bi bli usneni sedeži bi blo še bolš...
Kot si verjetno opazil, sta prvi dve fotografiji z japonskih koncev (volan desno). Tam pa je običajno, da serijsko, predvsem pri večjih modelih, avto opremijo z dodatnim ogledalcem na taki poziciji. Na Japonskem so pač povrprečni uporabniki precej manjši od ostalih tržišč.
Sicer pa so v deželi vzhajajočega sonca itak posebneži. Tam namreč velja "toplo priporočilo" vlade, da ne sme noben avtomobil imeti več kot 280 KM in ne sme iti hitreje od 180 km/h
. Tako ima tudi npr. Skyline GTR v domovini točno tako moč ter tudi končna hitrost je natančno neverjetnih 180 km/h.
![]()
LP,
don CONSIGLIO
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov