Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
GT4turb0
Novinec

Barvanje čeljusti: priporočljivo lakiranje?

Napisal/-a GT4turb0 Če sep 02, 2004 12:01 am

Pozdrav
Po tem kar sem tukaj prebral, je čisto v redu če pobarvam čeljusti kar z navadno barvo, prijatelj pa mi je rekel, da je obvezno tudi lakiranje če nočem da se nabira umazanija na čeljustih. Mi lahko kdo pove če je kaj na tem?

lp
SPEED?!-NO PROBLEM!

Uporabniški avatar
Kennman
Stalni uporabnik

Kraj: Velenje

Napisal/-a Kennman Če sep 02, 2004 12:02 am

po mojih izkusnjah je z lakom samo pizdarija

Uporabniški avatar
SlaYeR
Stalni uporabnik

Napisal/-a SlaYeR Če sep 02, 2004 12:11 am

Hmm. Delno je res. Če samo pobarvaš pride malo hrapavo in se umazanija tko prime gor da jo tezko spravis dol.

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Če sep 02, 2004 12:33 am

maš tu vse lepo opisano: po žensko (qwerty) ali moško (ice - admin našega foruma)

http://www.rk.avtomobilizem.com/zanimiv ... emz2.shtml (ž)
http://www.rk.avtomobilizem.com/zanimiv ... remz.shtml (m)
Slika

Uporabniški avatar
HORSE
Poznavalec foruma

Kraj: Promised Land

Napisal/-a HORSE Če sep 02, 2004 7:26 am

Jaz sem že petkrat barval čeljusti (svoje 3x + 1x, pa še ene kolegove) pa sem zmeraj barval z emajlom, nič redčil, in je zelo lepa glazura prišla, svinjarija se ne prijema kaj dosti... O.K., niso vedo kristalno čiste, samo tudi čeljusti, ki so "originalno" v barvi, se umažejo...
Slika

Jurchi
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Jurchi Če sep 02, 2004 8:46 am

Jest sem barvu in ful lepo drzi, pa lepa barva je, stvar sem pa naredu tako, da sem najprej vse dobr spucu (itak)+nitro, pol sem pa nanesu en sloj razredcene barve (z redčilom za barve, NE Z NITROM- to je en trik k mi ga je povedu en tip k se ukvarja s štrihanjem) tko da v bistvu en prosojni barvni sloj naredis, ki se ti veze na kovino, pol pa dva do tri nanose barve s trdilcem, ki ju namesas v razmerju, ki je itak dolocen.
Dva deci barve za avte (ogromna izbira iz palete) ti namesa v mavrici za jurja pol pa kupis se trdilc pa redcilo za barve ce ga nimas in veselo na delo!
Koncni izdelek je lepa barva, ki ma rahel glaziran sijaj!

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Če sep 02, 2004 8:53 am

kupiš spraj za barvanje čeljusti( rdeč, rumen in modr od motipa)

se ful lepo pobarva :wink:
Slika

Jurchi
Stalni uporabnik

Napisal/-a Jurchi Če sep 02, 2004 8:55 am

Ja, sam s sprejem mas problem, k ne mors dost natancno barvat npr. zavornih celjusti, pa lohk postrihas ploscice (zavorne) pa se kako drugo nezeljeno stvar. :D

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Če sep 02, 2004 8:57 am

Ma dej - js to tko simpl nardim: dol gumo, šmirgl naizi, mal z alkoholom obrišem in s 600 stopinjsko barvo našpricam. Drži ko nevemkva. Itak morš pa to vsak let narest... Sej ni za eno uro dela, tok boš pa že reskirov na let za lepe bremze ;)
Slika

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Napisal/-a Nu-NRG Če sep 02, 2004 1:29 pm

Uh .. kot je pugi reku .. kompliciranje ..
Gres v mavrico. Namesajo ti barvo. Prides domov. Avto dvignes, kola dol in potem zagrabis za bormasino z dratpirsno notri. Najprej z grobo potem z fino. Uzames copic in pobarvas. Jaz sem recimo trikrat. Maky recimo je stiri nanose delal.

LP, Klemen

PS: Da bi se kaka umazanija gor nabirala? Nope .. edino ce se voda gor posusi, uzames krpo potegnes in se spet gladko sveti.
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Če sep 02, 2004 1:38 pm

Jaz sem barval z tisto ko mam barvqano karoserijo 2komponenetno ko ti jo zmesajo v kemikajili, prav hudi lesk je mela zadeva, sam po letu se je zacelo neki luscit... Jah treba je boljse razmastit zadevo :oops:

lucky009
Novinec

Kraj: ljubljana

Napisal/-a lucky009 Pe sep 03, 2004 7:55 am

kupu sm prov sprej za zavorne čeljusti kemo-najceneje.ornk use spucu dratperšna pa šmerglček pol pa ferosnček pa smo mal popacal pol smo pa štrihal pa usme so kr dol uzel pol smo pa še preluftal bremze
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov