zanima me, kje bi se dalo kupiti magnetno rumeno rotacijsko luč (12V)? Pa ne mislim na BetaGlobal, BTC Ljubljana... Te luči imajo navadno žarnico, ki se komajda kaj vidi. Pa vrti se prigradek okoli žarnice in ne ona sama. Rad bi videl, da bi se vrtela sama žarnica "v obročku". Upam, da me razumete. Zanima me tudi, ali bi se dalo pridobiti homologacijo zanjo? Nisem komunalni uslužbenec, ampak sem le voznik navadnega osebnega avtomobila Renault Clio. Pa kdaj bi se jo potem smelo uporabljati? Ali bi se jo smelo uporabljati tudi brez homologacije (v določenih primerih)?

Vprašal bi vas tudi, če kaj veste, kje bi se dalo kupiti magnetno rumeno bliskavico za na avto (12V)? Upam, da veste kaj mislim. To je podobna kot rotacijska luč, le da se ne vrti, ampak samo utripa. Oblika in velikost sta enaka. Naredi pa, če se ne motim, 125 utripov/min.

Vse to vas sprašujem iz same radovednosti. Prosil bi vas, da mi odgovarjate resno ali pa sploh ne. To kar sem napisal, nisem napisal za podlago kakšne šale.

Hvala za razumevanje. Za odgovore se vam že vnaprej najlepše zahvaljujem.

Lep pozdrav,
DON_URKO.