pinky je napisal/-a:kaj ti naj rečem dobra izbira sam motor pa obvezno daj servisirat vedno ker radi bati preskočijo pa tko se radi kvarijo??? kaj maš volcano model?? drugač če pa ti mašina rukne paše od xantie 2.0
INFINITI je napisal/-a:Lahko pričakuješ težave z podvozjem; roke vgladnem hitro krepajo, auspuh hitro prerjavi, manšete so ravno tako izredno porozne - to bi blo to nekako; nič hudega če je lepo vzdrćevan na omenjenh mestih
pinky je napisal/-a:no ostanejo še servisi pa je avto bomba sam kolk pa ma porabo drugač??? ker sodelavec je mel onega volcano letnik 91 pa je full pil sam je mel na koncu s staro masino 160 konjev sam je po enem mescu nek bat preskoču pa slo vse u p**** m***!
u glavnem ce nebi avto pil bi ga mel mi ga je ponujal za 400 tisoč z novim motorjem pa cel leto reg motor pa je bil 99 letnik???
pinky je napisal/-a:no ostanejo še servisi pa je avto bomba sam kolk pa ma porabo drugač??? ker sodelavec je mel onega volcano letnik 91 pa je full pil sam je mel na koncu s staro masino 160 konjev sam je po enem mescu nek bat preskoču pa slo vse u p**** m***!
u glavnem ce nebi avto pil bi ga mel mi ga je ponujal za 400 tisoč z novim motorjem pa cel leto reg motor pa je bil 99 letnik???
xandrej je napisal/-a:No izvedbe motorjev so bile:
ZX16V Mk1 (1992)
1998cc 16 Valve
155hp/6500rpm
183Nm/3500rpm
weight 1130kg
ZX16V Mk1 (1993)
1998cc 16 Valve
150hp/6500rpm
180Nm/3500rpm
weight 1130kg
ZX16V Mk2 (from 1994)
1998cc 16 Valve
167hp/6500rpm
193Nm/5500rpm
weight 1149kg
... Avto je bomba na 4 kolesih... Drugače, mi povej kje si ga kupil in ali je zelen ali rdeč? Edini Črn je bil razbit nedolgo nazaj... Če pa hočeš ti dam kontaktno številko človeka, ki je avto vozil z srcem in ga tudi tako vzdrževal... Ko je prehiteval tovornjak in avto mu je avto zavilo na njegov pas in vrglo ga je s ceste...Rezultat? Totalka...Tudi o problemih in kaj moraš pazit ti bo povedal iz glave...
AIRbrush je napisal/-a:To bi blo pa dobr vidt! Kaka slikca?
pinky je napisal/-a:ja to maš pa prav ker težko najdeš dobr ohranjenega??? no kolega ga je servisiru pa podaljske pa prage pa strešnega je dal delat enemu u mb?? lep avto sam ni zame se ubijem drugač pa za 500 tisoč se prodaja sam ni klime pa šibedaha :P
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov