Prosil bi, da mi predvsem poveste vase lastne iskusnje (ali ocetove, bratove, prijatlove) o dolocenem avtu.
Avto bo do 600k in oglas bo verjetno z avto.net.
PaNTerSan je napisal/-a: pa se 1.lastnik (no, znotraj familije je)
_Jerry_ je napisal/-a:Prvi lastnik ne bo nikoli napisal "mozna menjava", ce pa ze, bo tocno napisal, kaksen avto si zeli
_Jerry_ je napisal/-a: Tole je diler in teh je povsod polno
_Jerry_ je napisal/-a:Clovek, ki ti laze o lastnistvu, se ti bo hladnokrvno zlagal se o marsicem drugem...
silver golf II je napisal/-a:LP! Jerry, to kar si povedau je res a v tem primeru žau ne. osebno sm dobr kolega z lastnikom audia. vse kar je lastnik povedu je res.
PaNTerSan-u pa sporočam da naj si le ogleda auto k avto je RES ohranjen za ta leta
GorazdO je napisal/-a:sem pa dobil obèutek, da si se tko zagledal v tega Audija (priznam - lep stroj je), da boš "podzavestno namerno" spregledal kako napako;
GorazdO je napisal/-a:zato ti res svetujem - odpelji avto do mehanika, ki mu zaupaš, hkrati pa vzemi s seboj nekoga, ki mu zaupaš in mu po možnosti avto ni všeè (ta bo mel n alogo iskat napake);
GorazdO je napisal/-a:prej si napisal, da raèunaš okol 100k za "nujna" popravila - bodi realen in dodaj še najmanj enkrat tolko -> jermen, gume + ziher je še kaj za porihtat, da bo avto v tip top kondiciji. ko boš porihtal to, bo verjetno mir.
GorazdO je napisal/-a:poglej na prometno, kje je bla prva registracija... èe je vpisana druga upravna enota (npr. KR, zdaj je pa NM) -> ni prvi lastnik, èe je isto - potem verjetno je (ni pa nujno).
GorazdO je napisal/-a:zato ti res svetujem - odpelji avto do mehanika, ki mu zaupaš, hkrati pa vzemi s seboj nekoga, ki mu zaupaš in mu po možnosti avto ni všeč (ta bo mel n alogo iskat napake);
GorazdO je napisal/-a:na tehniènem pogledajo podvozje (recimo da še kar ok), zavore (ok), pline in luèi... noben pa ne gleda motorja, jermenov, amortizerjev... potem je pa poèas konc veselja...
GorazdO je napisal/-a:svetujem, da ga odpelješ na en servis, riskiraš 15k sit za "preventivni pregled", èe ti povejo da veèjih napak ni (ne se slepit -manjše napake VEDNO so) odkrataš denar, urediš prepis, prodajalec te èasti kavo in pivo...
in potem mirno spiš...
GorazdO je napisal/-a:po tem kar sem prebral zgleda audi dober nakup... držim pesti (ampak - bodi previden).
Po forumu brska: Google [Bot], Google Adsense [Bot] in 21 gostov