Madona...jz razumem da nima vsak za dober avto z 200KM...sam namreč vozim 49KM...
Ampak mi grejo pa kocine pokonc, ko nekdo prbije, da je lahko 1.2 mašina v Bravu DINAMIČNA...pa dejte no...prosim vas...
Potem je 125 konjev v našm A4 dirkaško razpoloženih, ko prtisneš do podna...seveda tega ne bi jaz izjavu...
Ne vem no...ok, dovolj za zadovoljivo ali pa za zmerno hitro vožnjo...ne mi pa o dinamičnih 1.2 80 konjih...in ja tud pelu sm se že z njim...
Kriza no, vsak avto je pač za nekaj, nekdo ki kupuje 1.2, pač ne pričakuje, da bo postavljal nove rekorde v polciskih statistikah pri radarskih kontrolah, in nekdo ki kupi Corvetto 5.7 tudi ne pričakuje, da mu bo pila 6,5 na relaciji in 8 po mestu...
Got the point???...nič slabega ni v tistem motorju, niti to da je 1.2 ali da ne gre super hitro, ampak je pač za določen krog kupcev, ki verjetno niti nima namena divjat...pustite hudiča še to možnost...ne pa prec...to ne gre nikamor, naslednji pa ma ja, smo ga mel in gre ko šus...TO NE LETI NA NIKOGAR!!!!
Torej, če kdo misl, da je razlika v dveh avtih, različno velikih motorjev , samo v 2 sekundah od 0-100 in 7 kilometrih na uro, se hudo hudo moti...ali pa še ni peljal veliko različnih in različno (prostorinisko) velikih avtomobilov....kaj vse prinesejo tisti kubiki...oh...ne bom se razpisal še bolj kot sem se...bom rekel samo VELIKO...ampak zopet odvisno kaj pričakuješ
LP, pa brez zamere