Hvala in lp
SAFRANE je napisal/-a:90.000 km->splošno znano
In ne zajebavej se in ne tesitiraj do kdaj ti zdrži, ker če ti bo poču ti ribne komplet mašina!
LP
JOHNY
Gricko je napisal/-a:SAFRANE je napisal/-a:90.000 km->splošno znano
In ne zajebavej se in ne tesitiraj do kdaj ti zdrži, ker če ti bo poču ti ribne komplet mašina!
LP
JOHNY
mmm a ne obstaje pri nekaterih mašinah (honde se mi zdi, pa verjetn še kakšni drugi), do če se strga jermen, se ventili samodejno "odmaknejo" in s tem preprečijo hujšo okvaro mašine!?
Drgač pa le zamenjaj, saj ni velik strošek!! Drugače se ti lahko strošek drastično poveča, če se stvar strga-> generalka
lublancan je napisal/-a:Zlatan_ je napisal/-a:Če ga boš menju na 120k ne bo nobenga problema
k praviloma se menja na 60k sm jest ga skoz menjam na 120 pa nkol ni blo nbenga problema
ko se ti bo strgu, ti bo uniču motor + še vse okol motorja
fak pa kva je z vami folk????kaWsk je napisal/-a:jaz sem kupil mazdo z 160k km, pa nimam nikjer napisan če je bil ta jermen menjan. A mehanik bi vedu, če je potrebno to menjati? a so kaki znaki, da bo kmalu odslužil svoje?
Gricko je napisal/-a:fak pa kva je z vami folk????kaWsk je napisal/-a:jaz sem kupil mazdo z 160k km, pa nimam nikjer napisan če je bil ta jermen menjan. A mehanik bi vedu, če je potrebno to menjati? a so kaki znaki, da bo kmalu odslužil svoje?
ja lahko se vid da je napokan jermen, lohko se pa NE vidi nič in se sam strga!!
(če ma 160 k km je bil skor 100% že menjan in ga lohk počas že menjaš za novga)
Sicer je pa od avta do avta različno - peugeot406 ma menjavo na 130k km.
Ej kolk daš za benz na mesec??? Kolk te pa pride servis??? kolk pa če se slučajno strga za generalko???
odločitev je vaša!
jaz (in tudi dost druzga folka, ki ga poznam), ko kupi avti, vse piše v servis knjižici!!
če le te ni, pa raje takoj zamenjam (sploh če lastnik ne ve točno kdaj je menjal)!!
Imaš vsaj to porihtano!
lp
Po forumu brska: Google [Bot], trs in 10 gostov