Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Gasper`
Novinec

Doma narejena nalepka

Napisal/-a Gasper` Ne dec 12, 2004 12:47 pm

Imam kar nekaj vprasanj

1.ce doma naredim nalepko in jo potem s folijo (tista prozorna folija, ki je za zvezke zavijat ;) ) nalimam na zadnjo sipo znotraj.. ali je kaj narobe ce gre cez tiste zicke na sipi (ogrevanje) ?

2. ali bi taka folija zdrzala, ce bi recimo na prednji blatnik nalimal eno manjso nalepko recimo dimenzije 30 cm.. ?

Ali pa ce ima kdo kaksne izkusnje z izdelovanjem ˝domacih nalepk˝. Oz pozna kaksno mocnejso folijo, ki bi prenesla dez, mraz, vrocino,.. itd.

Hvala za odgovore!

Uporabniški avatar
|jurcek|
Novinec

Kraj: DUPLEK

Napisal/-a |jurcek| Ne dec 12, 2004 12:57 pm

to bi mene tud zlo zanimalo!

na dan z znanjem poznavalci domače izdelave nalepk!
Drive as fast as you can and be happy!

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Ne dec 12, 2004 1:25 pm

Samo tiste folije prozorne za zvezke oz knjige ne uporabljat.
Sem jo mel na zadji sipi kako leto dni, pol kr sama od sebe dol pala, robi pa so ostali gor, pol sem cohal ko nor dol zadevo, pa se medmes eno vrsto za ogrevanje sip zjebal da ne dela vec :twisted:

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Ne dec 12, 2004 1:37 pm

Bohnadej dat 1800 sit za tapravo lepo nalepko...
Slika

Uporabniški avatar
Neo32
Stalni uporabnik

Kraj: Bled

Napisal/-a Neo32 Ne dec 12, 2004 1:44 pm

ejga jurcek, a Duplek res obstaja?

no da gremo na temo, prvo ne lepit nalepko na notranjo stran zadnje sipe, ker k jo bos hotu dol dat bos zjebov zicke za gretje sipe in si natredu posu, pa tud tko je k so grelci przgani se lepil od nalepke zgreje in cez en cas rat grdo (tko na rjavkast potegn al pa na crno, ce mas belo nalepko) folijo ce hoces imet za na avto pol si pejd tako kupit netisto za zvezke limat gor ker je to namenjen za zvezke pa za na knjige tiste na pe stojijo glih na -10 stopinjah uzunej, ce pa ze ti je pa vrjetn prov en falus mar za njih.

men nalepke dela en kolega k se profesionalno s temu ukvarja in ma tud folijo, k je kvalitetna in ce misls nalepko gor na avto dat se ti splaca mal vec kesa dat pa jo das delat pa mas ene 3 leta mir in te nima nc za skrbet da ti bo kje kej dol padl.

lp
Slika Slika

Uporabniški avatar
Clio_16V
Novinec

Kraj: No Adress

Napisal/-a Clio_16V Ne dec 12, 2004 2:00 pm

hm....kako pa je s tem ko folk da temnim sipe in iz notranje strani nalepijo na zadnjo sipo folijo?

Gasper`
Novinec

Napisal/-a Gasper` Ne dec 12, 2004 2:10 pm

neo32 kje bi se pa dal dobit tako folijo ce mogoce ves?

pug!: ne gre se mi zaradi tistih 1800sit.. ampak sem si pac naredil doma neke style ki se mi vizualno zelo dopadejo in bi jih rad nalimal na sipo

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a monster_d Ne dec 12, 2004 2:11 pm

Clio_16V je napisal/-a:hm....kako pa je s tem ko folk da temnim sipe in iz notranje strani nalepijo na zadnjo sipo folijo?

LOL, tista folija se nene dobi 3 metre za 500sit :lol:

Uporabniški avatar
fUATPANZa
Novinec

Napisal/-a fUATPANZa Ne dec 12, 2004 2:13 pm

Obstaja Duplek.Celo zgornji in spodnji. Na poti od Ptuja proti Mariboru je.

sry za offtopic

Uporabniški avatar
Neo32
Stalni uporabnik

Napisal/-a Neo32 Ne dec 12, 2004 2:31 pm

2bad4u je napisal/-a:neo32 kje bi se pa dal dobit tako folijo ce mogoce ves?

pug!: ne gre se mi zaradi tistih 1800sit.. ampak sem si pac naredil doma neke style ki se mi vizualno zelo dopadejo in bi jih rad nalimal na sipo

povej kaksn style hoces, upam da mas sliko (jpg, bmp, gif,...) lohka na pm, pa bom jest prasov tipa za kaksn dnar bi to naredu

sam mors pa vse povedat kaksna barva, velikost in pa seveda slikco
Slika Slika

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Ne dec 12, 2004 2:36 pm

2bad4u je napisal/-a:neo32 kje bi se pa dal dobit tako folijo ce mogoce ves?

Ja sej to se da tud na komp nardit pa splotat pa nalepit an ;)
Slika

Gasper`
Novinec

Napisal/-a Gasper` Ne dec 12, 2004 2:42 pm

Neo32: nekak okvirno imam narejeno. Drug teden dobim avto in moram pogledati kaksne dimenzije bi najbolj ustrezale. Pa ti bom potem sporocil + slikce + dimenzije

Uporabniški avatar
K0zM0
Uporabnik

Kraj: Velenje z okolico ;)

Napisal/-a K0zM0 Ne dec 12, 2004 2:43 pm

ja jurči, sej style si lah ti sam nardiš, sam nalepke dej komu delat....
ne pa sam neki pacat.. ;) :-P
Slika

Gasper`
Novinec

Napisal/-a Gasper` Ne dec 12, 2004 2:51 pm

K0zM0 je napisal/-a:ja jurči, sej style si lah ti sam nardiš, sam nalepke dej komu delat....
ne pa sam neki pacat.. ;) :-P

ja lojzek ne ga srat kaj! kdo bi si mislil!

Uporabniški avatar
Neo32
Stalni uporabnik

Napisal/-a Neo32 Ne dec 12, 2004 3:13 pm

2bad4u je napisal/-a:Neo32: nekak okvirno imam narejeno. Drug teden dobim avto in moram pogledati kaksne dimenzije bi najbolj ustrezale. Pa ti bom potem sporocil + slikce + dimenzije

k bos imu vse narjen pa prpravljen me kontaktiraj pa bomo dal nalepke delat, pa jih bos pol po posti dobu...

sam da jih ne bos su u temu mrazu limat, ze tko ni fajn zej k je mrz nalepke limat, ce jih boz ze glih hotu pa zapel u eno ogreto garazo pa pocakas da se avto ogrejes, scistis povrsino (z cistilnim alkoholom je najbol) pospricas s cisto vodo naleps nalepko jo nacentriras in postavs tko kukr bi jo rd imu in jo zacnes iz sredine na vn gladit z kaksnim plasticnim spohtlnom ampak previdno da je ne bos strgov, to se ti lohka tud zgodi ce jo bos su u mrazi lepit, ker bo nalpka trda se bo strgala, ce ti jo bo pa ratal prlept pa bo za en k*** drzala.
Slika Slika

Uporabniški avatar
Neo32
Stalni uporabnik

Napisal/-a Neo32 Ne dec 12, 2004 3:15 pm

evo pa zej vidm da si napisov da si iz zirovnice, smo pa skorej sosedje pa se posta nc ne bo profita imela
Slika Slika

Gasper`
Novinec

Napisal/-a Gasper` Ne dec 12, 2004 3:50 pm

To je pa tudi res :) Se lahko kar osebno zmenimo. :)
Lp, Gašper

Uporabniški avatar
Clio_16V
Novinec

Kraj: No Adress

Napisal/-a Clio_16V Ne dec 12, 2004 6:22 pm

monster_d je napisal/-a:
Clio_16V je napisal/-a:hm....kako pa je s tem ko folk da temnim sipe in iz notranje strani nalepijo na zadnjo sipo folijo?

LOL, tista folija se nene dobi 3 metre za 500sit :lol:

monster ni nc narobe ce vprasam. Zato je forum tu. In vem da ni 3 metre tiste folije 500 sit in tega tut nikjer nism omenju ampak sem samo vprasu kako je recimos tisto folijo. a tut bledi zadaj na tistih zickah ki so za odtaljevanje oz susenje zadnje sipe.

Uporabniški avatar
dejan84
Poznavalec foruma

Kraj: Cesta moj duma

Napisal/-a dejan84 Ne dec 12, 2004 6:40 pm

Jst sm si sam delu nalepke (mini tattooje) za na avto. Sm mel pa uno ta samolepilno folijo, pa je blo bp. Na plahu drži če dobr spucaš predn limaš za vedno, mel sm pa tud enga zmaja, k sm si ga naredu za na zadnjo šipo, pa je bil tud čist kul, čeprav sm si ga oduzuni nalimu, ker sm naredu iz "špegu" folije. No, vse dokler ni moj mali bratec dubu avta v roke ;) (mladivoznikrednobrišezzadnjimbrisalcem.press :twisted: )
Zakaj vozniki hond v dežju vozijo tako hitro? Ker bežijo pred rjo :D
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov