1.

in še
2.

don CONSIGLIO je napisal/-a:speedfight je napisal/-a:kaj pa BMW M1 ne pride al pa kj podobnga?!? bi bil kr zanimiv![]()
LP
Pride. Obstaja tudi že debata o tem, samo boš moral sam malo poiskati.
Drugače pa je ta predelava zelo prepričljiva. Predvsem ta drug sprednji odbijač. S tem so zadeli v črno.
LP,
don CONSIGLIO
G-4S je napisal/-a:Men je ta avto kot en mini karavan... tudi teli spojleri ne popravijo vtisa. Mislim, da bo to še en neuspešen poizkus BMWja v segmentu kompaktnih vozil. Moje mnenje pač
s_mande je napisal/-a:G-4S je napisal/-a:Men je ta avto kot en mini karavan... tudi teli spojleri ne popravijo vtisa. Mislim, da bo to še en neuspešen poizkus BMWja v segmentu kompaktnih vozil. Moje mnenje pač
No nebi o tem!!! (Mislim, da bo to še en neuspešen poizkus BMWja v segmentu kompaktnih vozil.) Samo poglej koliko dobicka so si ustvarili v zadnjih treh letih! ta avto je dober in se bo sigurno tudi dobro prodajal...moje mnenje pač;
Nasednjic pa prosim mal pomisli kaj pises!
Slide je napisal/-a:s_mande je napisal/-a:G-4S je napisal/-a:Men je ta avto kot en mini karavan... tudi teli spojleri ne popravijo vtisa. Mislim, da bo to še en neuspešen poizkus BMWja v segmentu kompaktnih vozil. Moje mnenje pač
No nebi o tem!!! (Mislim, da bo to še en neuspešen poizkus BMWja v segmentu kompaktnih vozil.) Samo poglej koliko dobicka so si ustvarili v zadnjih treh letih! ta avto je dober in se bo sigurno tudi dobro prodajal...moje mnenje pač;
Nasednjic pa prosim mal pomisli kaj pises!
Napisal je svoje mnenje...sicer se tud jaz ne strinjam z njim, saj je tole eden redkih avtov v tem segmentu ki NI vidit kot karavan(kratka navpična havba, ki se skor direkt nadaljuje v streho, ta je (pre)visoka in se nadaljuje v strmo odrezan zadek, ala Civic, Golf torej) ravno nasprotno...ampak vseeno...to je moje mnenje, tisto je pa od "điforsa"...vsak ma svoj okus...Je pa res da se že kar dobro prodaja, američani pa po branju BMW forumov sodeč, tudi cedijo sline po njem, tako da če ga bodo še tam prodajali...bo dobiček še večji...
Jaz osebno bi počakal na 125i...tisto bo žival...ahhh...če bi imel $$$![]()
Ne! Bom optimist... Ko bom imel $$$![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov