kako se da ta slikica pod imenom 4Sale ma neko glavo, jaz bi mel to sliko kak jo dam got http://www.tuning-project.com/images/actutuning/septembre2001/Leon195
Glede slikce v avatarju - torej v delu pod imenom je pa tko (sicer vse piše tudi v "Pomoči"): greš v meni moji podatki in čisto spodaj imaš urejanje avatarja; potem pa imaš na izbiro ali vpišeš URL kjer se slika nahaja ali pa poiščeš sliko na svojem lokalnem disku v nekem direktoriju. Potem samo še potrdiš spremembo.
Vendar pozor: slika je lahko velika največ 80x80 pixlov - drugače ne bo delalo
V avatar se zato veliko bolj obnese dat sliko kakšnega obraza (npr. takšnega lepotca kot ga imam jaz ), ker je enostavno premajhna za sliko kakšnega avta ali česa podobnega in potem izpade nerazločno. Vsaj meni se tko zdi Najboljš je dat kar svojo sliko - jaz je rajši nisem, ker bi lahko koga prestrašil in sem potem dal to, ki je precej lepša .
Hmm, na netu je nasploh težko najti tako majhne slikice - veš kako naredi vpiši v kakšen iskalnik pač osebo, ki bi jo rad imel v avatarju (npr. Mahatma Gandhi), nato sliko skopiraj na svoj rač. in jo v kakšnem programu (npr. photoshop) pomanjšaj na 80x80 pixlov potem pa uporabi uno funkcijo, ki sliko v avatar prenese kar iz tvojega rač. in ne interneta.
Seveda vse to velja če se ti sploh ljubi s tem ukvarjat .