Super avti,vidim,da si ljubitelj alf,italijanskih mašin,italijanskega dizajna,hitre vožnje in ferrarija.Bravo! Zanima pa me koliko je stara tvoja bolna ljubica in koliko kilometrov ima? In kaj je narobe z bolno ljubico?
Zadnjič spremenil avtomobil, dne Ne maj 01, 2005 11:09 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Alfa je kot punca če ji ne nameniš dovolj pozornosti ti hitro zameri in te prevara z avtomehanikom
hehe use punce je treba merkat pa rihtat kukr da je edina na svetu,sm k*** k učasih je na prvem mestu avto,potem šele punca in potem so lahko pizdarije
Hja, alan morm rečt je kar mojster,kar se predelave avtomobilov tiče, na q4 je že marsikej predelano.Lohka alan tud mal našteješ prosim!!!???
Lohka daš še kako fotko od zadaj(difuzor) pa notranjost(števci)???
Drgač, bi pa jst tlele samo še dodav, da je eden redkih, ki znajo pošteno tak avto tud vozit čez ovinke in nima avta samo za gledat.
Hvala za pohvale.
Ja 155 je Q4 in mehansko je poštimana je pa še veliko dela z elektriko in karoserijo pa me mal matra k nimam glih velik placa.
Še mal slikc:
Pa še par domačih slikc kako naj bi zgledalo vse skupaj ko bo končano.
Risano je v auto cadu in slikarju ker fotošopa ne obvladam.
Alfa Romeo 156 "project real GTA" in 166 2.4 jtd mau okrepljena :)
No nekaj novega se dogaja doma u garaži ker je 33-ka 1.5 mal švoh za driftat po mobikrogu bom zamenjal motor z 1.7 16v, seveda ga bom prej primerno predelal in obnovil. Upam da bom pridobil par konjev predvsem pa da bo motor vzdržljiv.
Nekaj se že dela, motor sem že razdrl(samo še glave moram dol uzet) in pa malce sem se poigral z vztrajnikom.
Tukaj so pa slikce http://alanq4.moj-album.com/album/1225540/
Alfa Romeo 156 "project real GTA" in 166 2.4 jtd mau okrepljena :)