Zdaj mene zanima s kako verjetnostjo lahko dokažem da je men ta QMI naredil to levjo uslugo ? A če se razdre motor se da vidit nove poškodbe. A ima kdo kak konkreten predlog kaj narest?
LP
PiLLLe je napisal/-a:Am a si pogledu ce kadi? k ce bi kadiu bi motor papcu olje tko je pa cist mozn da ga nekje scije na kakem semeringu al pa clo da je mehankar k je menju je zajebu olnji filtr ker ucas stara gumica ostane zaleplena gor in ce prisraufas filtr pusca po malo a useno pusca. Dj preglej
torstorm je napisal/-a:ne vem, samo jaz sem imel do sedaj v vseh avtih QMI pa ni mi naredilo nobene škode, pa motor je bolj mirno šel potem.Pa ko sem imel notri RS mi ga je tudi bolj žrlo, pa v RS je notri malo klora, mogoče zato.Pa QMI ne smeš vliti v vroč motor, ampak v mrzel in nato takoj narediti vsaj 50 km.
torstorm je napisal/-a:pa to imaš ti tistega stealtha ki je pokrov ventilov na motorju bil malo počen ?
šmeks je napisal/-a:o matr....kje so zdaj tisti ki so še pred kratkim trdili da se upajo okrog lj. brez olja ter s samo QMI v motorju furat...pač eni nasedejo naivnosti....ampak kot pravjo osel gre le enkrat na led...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov