splash je napisal/-a:no zdjle grem mal ven na sonce. pa gledam bratovga cliota, im poglej hudiča. spredna šipa je čisto polna smolnatih pikic premera 1mm. jst ne vem kje ga je spet puščal pod kakšnimi smrekami, ampak ma pa srečo. čisto sam šipa in profil okoli šipe sta smolnata pa nič druzga. zdaj me pa zanima kako bi to dol spravu. a če bi z bencinom bi se kaj poznal na šipi oz bi bla kaj lisasta potem, k enkrat sm že pucal šipo z bencinom pa je bla ful lisasta, da sm pol pol ure drgnu s cujo pa šamponom da je blo ok.
šmeks je napisal/-a:pa si prepričan da je smola...ker zdajle ena piz. medi tko da je lahko samo med gor
borut007 je napisal/-a:Jaz bi rekel, da so ga muhe posrale. :P
Dol spraviš pa zelo zelo težko ... je treba kar fajn hrdat. Meni so ga muhe že tudi posrale, pa mi je bratranc (ličar) z neko rdečo/vijolično tekočino pošprical in samo obrisal.
Nimam pojma, kako se reče tej tekočini, pa baje se tudi ne dobi v prosti prodaji. On to v službi dobi, kjer dobivajo to tekočino v koncentratu v večjih količinah in je pol treba pravilno razredčit, sicer vse razje.
borut007 je napisal/-a:killah bee je napisal/-a:Sam res so muhe,to ni smola,je pa zanimivo da grejo tud one na velko potrebo,rezultat je pikica 1mm
In največji špas je takrat, ko muhe poserejo beli avto.Jaz popenim.
MacAudio je napisal/-a:Dobi se prav poseben sprej proti smoli. Mislim da ga držijo na Petrolu in gre z njim zlo fajn vse dol, tud kakšni madeži.
lenivec je napisal/-a:za smolo ni bolšega kot navadno belo kuhinjsko olje...
malo napiješ papir položiš na smolo da razmehčaš in obrišeš
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov