Blinder je napisal/-a:Moj vtis iz demota: dobra arkada. Ce bo se imela nek "career mode", kjer bos lahko kupoval avte itd... bo se vec zanimivo.
Glede realnosti voznje: zadnji del zna tudi bezat, se ga da dokaj lahko ulovit s tipkovnico. Driftat s tipkovnico se ne da. Prihajam iz Viper Racing -ejeve sole, in se mi zdi voznja, predvsem lovljenje zadka precej lahko, dokaj olajsano v primerjavi s resnico. Se eden od mojih kriterijev za ocenit realnost je vprasanje, kaj se zgodi ce pri bremzanju nizas brzino brez vmesnega gasa(prsti-peta). No zgodi se da zadaj sili h blokiranju, kar lahko povzroci spin.
Torej je dobro razmerje med realizmom in lahkoto voznje(za tipkovnico).
DognerDJ je napisal/-a:XFX je napisal/-a:.... iz demota (nVidia 6800 Ultra powa)
.....
.... taka kartica , pa tak slaba grafika![]()
mihakrapez je napisal/-a:Blinder je napisal/-a:Moj vtis iz demota: dobra arkada. Ce bo se imela nek "career mode", kjer bos lahko kupoval avte itd... bo se vec zanimivo.
Glede realnosti voznje: zadnji del zna tudi bezat, se ga da dokaj lahko ulovit s tipkovnico. Driftat s tipkovnico se ne da. Prihajam iz Viper Racing -ejeve sole, in se mi zdi voznja, predvsem lovljenje zadka precej lahko, dokaj olajsano v primerjavi s resnico. Se eden od mojih kriterijev za ocenit realnost je vprasanje, kaj se zgodi ce pri bremzanju nizas brzino brez vmesnega gasa(prsti-peta). No zgodi se da zadaj sili h blokiranju, kar lahko povzroci spin.
Torej je dobro razmerje med realizmom in lahkoto voznje(za tipkovnico).
Zanima me če mogoče veš katera igra se najbolj pribljiža viper racingu.
Ker jaz jo še zmeraj najrajši igram (pa čeprav je stara že juhuhu let).
lp
mihakrapez je napisal/-a:Zanima me če mogoče veš katera igra se najbolj pribljiža viper racingu.
Ker jaz jo še zmeraj najrajši igram (pa čeprav je stara že juhuhu let).
mihakrapez je napisal/-a:Hvala za uporabne nasvete![]()
Ful dobra stran že downloadam
Zanima me za tale Live for speed a je damage podoben kot pri viperju?
Pa še nekaj: Ali imate morda kakšne izkušnje z pc volani (kaj priporočate)?
Hvala in lep pozdrav,
šmeks je napisal/-a:Imam en problemček....zanima pa me kako naj zaženem ta špil,oz. kaj moram vpisati v tisti okenček (prilagam fotko)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov