Galantfreak je napisal/-a:Ja, čist zares... Sem biu tam kakšna dva dni nazaj - in spraševau - jih majo na polici razstavljene sem reku a je to K&N - pol mi je pa razložu, da imajo zdej po novem neko svojo zadevo pod lastno blagovno znamko...
Majke mi :P
gorenc je napisal/-a:Odločam se za nakup športnega filtra (kit varjanta) za Clio 2.0 16V, pa me zanima kero znamko nej izberem? K&N ali Apex ali kaj tetjega...Kakšne so vaše izkušnje?
cresh je napisal/-a:Pa Clio(to je mišlen član foruma) ma tut K&N filtre pocen.
Ja sej a nista ta Clio pa Jefra Racing neki povezana enkrat je neki raklamo delu
Qwerty je napisal/-a:all4you2 je napisal/-a:Sunshine je napisal/-a:K&N dobiš najugodneje pri jefra racingu v domžalah - generalni uvoznik za slovenijo za K&N.
Tako kot je Sunshine napisu je absolutno pravilno
kje v domzalah pa je ta jefra?
gorenc je napisal/-a:Qwerty je napisal/-a:all4you2 je napisal/-a:Sunshine je napisal/-a:K&N dobiš najugodneje pri jefra racingu v domžalah - generalni uvoznik za slovenijo za K&N.
Tle maš mejl: maj.klub@siol.net pa še telefonska 017248063 naslova pa ne piše
maky je napisal/-a:gorenc je napisal/-a:Qwerty je napisal/-a:all4you2 je napisal/-a:Sunshine je napisal/-a:K&N dobiš najugodneje pri jefra racingu v domžalah - generalni uvoznik za slovenijo za K&N.
Tle maš mejl: maj.klub@siol.net pa še telefonska 017248063 naslova pa ne piše
taborska 6,domžale
gorenc je napisal/-a:cresh je napisal/-a:Pa Clio(to je mišlen član foruma) ma tut K&N filtre pocen.
Ja sej a nista ta Clio pa Jefra Racing neki povezana enkrat je neki raklamo delu
Men so na Jefra Racing rekl, da bi filter zame pršu 30k sitov, to je model 57iKIT oznaka 57-0426. Sam ga nimajo na zalogi, ga pa lahko naročijo in pride enkrat sred maja.
Če ga ta Clio lahko kej cenejš zrihta, bi blo pa sploh fajn![]()
![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov