Drager je napisal/-a:Ko sem kupoval C3 ja, sem šel na Lj - Vič k enemu švercerju in pogledal C3-ja Hdi z vso opremo. Šele ko sem začel spraševati o servisni knjigi mi je omenil da je avto iz belgije. V redu. Servisne knjige ni. Za kilometre mi je garantiral da so realni (glede na obrabo bi rekel da jih je bilo več, veliko več). Potem je rekel da lahko gremo k enmu njegovemu kolegu in bo on povedal k je mehanik. Ja v redu tut jest mam take kolege ki lažejo zame. Ko sem odprl pokrov motorja pa sem videl da motor čist ko suza mi je bilo takoj jasno.
Včeraj sem šel gledat Saxoja VTS... Podobna zgodba.
Kolegica je kupila opla vectro in nemčije in se ji je nekdo narahlo zaletel v rit. Ko smo vzeli odbijač dol... vezna zmečkana ko papir in nosilci kar na novo narjeni iz pleha.
Zakaj ne maram avtov iz tujine? Ker je v tujini drugače. Njim se j**e za avto. Ga kupjo na liziko in z njim delajo ko z karjolo. Itak ko ga razbije ali pa ko kaj crkne gre na odpad in on dobi novega. Zato pa se v tujini na odpadi dobi tako zakon avte... Pri nas je drugače. Človek špara ko nor da si kupi avto, potem pa malo bolje ravna z njim, saj ve da mi ni iz neba padel.
L.P.
ok mogoce je res ampak imam veliko prijateljev ki se ukvarjajo s uvozom vozil. morate se zavedat da je cist odvisno od posameznika tisti ki zelijo veliko zasluzit majo slabe avte ampak vecina moras vedet da ima dobre avte, sigurno so vsaj redno vzdrzevani ne pa kot slo ko jim potece garanciaj jih rihta ze vsak kdor ma cas. jest osebno bi se veliko rajs odlocu za nakup vozila iz tujine
P.S.
Upam da nisem kršil kaka pravila foruma ker sem človeku odgovoril na post. :P
Drager
Spyker je napisal/-a:Sam ti res ne dojameš![]()
Za začetek preišči forum za temami, kjer se je govorilo o uvažanju avtomobilov. Ena je ža tale naprimer: http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... =uvo%9Eeni .
Pa kdo pravi da imamo slabo mnenje o uvoženih avtomobilih? To je odvisno čist od posameznika. Pa preber si bonton pa pravila foruma, sicer ne boš več dolgo gledal tega foruma
alfa fan je napisal/-a:ok mogoce je res ampak imam veliko prijateljev ki se ukvarjajo s uvozom vozil...
darky je napisal/-a:No, pa naj povem še jaz svojo izkušnjo!
Kupoval sem Ford Pumo in glede na to, da jih je v Sloveniji bolj malo....
...Posploševat stavri je neumno in vsak primer je po svoje edinstven. Verjamem pa, da razni takozvani "uvozniki" goljufajo kolikor lahko. V tujini kupijo poceni in poizkušajo tukaj na tuj račun zaslužiti. Jaz sem šel mimo takšnih "posrednikov" in sem ga šel sam izkat in sem čisto zadovoljen z njim.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov