krt206 je napisal/-a:Joj poznam te finte ja, ker je hotla punca neki kupit, in je dobila mail da mora najprej nevem kok nakazat, da ji avto prpeljejo, potem pa če ti je všeč plačaš še preostalo in je tvoj.
Kot so že rekl, lari fari, ti denar nakažeš, potem pa izginejo vse sledi za tistim človekom, eni se pač tko preživljajo, jeebat ga
milankregar je napisal/-a:Če moraš komurkoli vnaprej nakazovati denar je to nateg. Na autoscout je tega ogromno.
jranzi je napisal/-a:Ja, itak je nateg. Saj je bilo že po TV.
Nakažeš na svoje ime in kako bo tipo vedel, da si nakazal? Poslati mu moraš kopijo nakazila. Tam pa dobi vse potrebne podatke, da se s ponarejenim dokumentom oglasi v banki in dvigne preden ti prideš do Londona. Ker baš bo ena za šalterjem v Londonu vedla, kako izgleda kak slovenski dokument za identifikacijo.
Pa tip je v Londonu, avto je pa registriran v Nemčiji. HALOOO?!
darky je napisal/-a:Torej...pametne buče, ki ne veste o čem govorite. Pa naj vam jaz povem, kako to zgleda.
Ko sem šel v Berlin kupovat avto, mi je tistega dne mama preko western uniona nakazala denar. Za 5000€ me je to mimogrede stalo skoraj 50.000 sit. Tja pa prideš samo z osebno izkaznico in moraš imeti kodo, preko katere je bilo nakazilo nakazano. Neke vrste PIN.
Ko je to v sloveniji moja mama to rihtala, so ji 10x povedali, da za nič ne želijo odgovarjati in da naj najkasneje v nekaj minutah ta denar dvignem, ker se baje dogajajo takšne kraje, da si še misliti ne znamo. So ji dali celo podpisati neke papirje, da za nič ne odgovarjajo v primeru, da bo denar dvignil nekdo pred mano. In to sta ji razlagali uslužbenka in celo vodja na Ljubljanski banki.
Fantje, ne se hecat s temi stvarmi.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov