Napisal/-a SAVINJCAN Če jan 19, 2006 8:05 pm
Na dan 15.12. 2005 sem imel prometno nesrečo. Pred mano je peljal tovornjak, za njim sem bil na varnostni razdalji, nasproti pa je tudi prihajal tovornjak. Tovornjaka sta treščila z ogledali. Vso razbito steklo v prafaktorje je kot toča letelo po moj avtu. Na avtu imam popraskano havbo in oba zadnja blatnika tako da bo potrebno špricanje in pa po celem avtu nekaj malenkosti.
Na zavarovalnici je rekel, da naj obvestim policijo in poberem podatke od obeh. Policaj je prišel na kraj nesreče. Tu pa se je začela težava. Zabeležil si je samo v beležko, ni se izpolnil evro obrazec, ker jaz tega nisem vedel in tudi na zavarovalnici je rekel da ne potrebujem, vem tudi da je eden priznal krivdo, vsaj meni se zdi kdo je kriv. Potem naslednji dan pa sem klical enega in drugega in oba nista bila nič kriva. Dal sem zahtevek na obe zavarovalnici, bil na cenitvi na obeh, ampak nikjer nobenega odziva.
Kaj naj storim zdaj?V avtu pa sem imel dve priči. Jih lahko uporabim?Nevem točno kateri zavarovalnici naj zatežim ker ene je pri MB eden pri TRG., jaz sam pa imam pri MB kasko ampak ne mislim koristit iz svoje police. Kaj naj grem k odvetniku?
Upam, da bo si kdo, ki se spozna na to vzel čas in vse to prebral in mi svetoval, ker nujno rabim pomoč. Hvala že vnaprej.