Ni mi jasno, kaj ste tolk proti pooblaščenih sreviserjev!?
Zanima me pa ful, kakšne so kaj cene pri NEpooblaščenih serviserji.
Dajte prosim tisti ki imate Golfe IV bencince, napisati bolj natančne cene servisov ki jih delate pri teh nepooblaščenih servisi. Npr. pri 15000 km, pri 30000 km 45000km in naprej....
Bodite pošteni in povejte tudi če ste imeli kašne nepredvidene okvare in zakaj.
Primer: zadnjič mi je počila vzmet (Golf IV) in grem takoj zjutraj pooblaščenemu serviserju. Takoj ugotovijo (ker sploh nisem vedel kaj je to počilo), v da je vzmet, mojster gre na računalnik in tudi sam presenečen, pove v delavnici da za golf IV obstajaja 76 različic vzmeti.

Glede na to da ima vse podatke na raspolagi je v dveh minutah ugotovil kakšno vzmet rabi za moj avto. Še dopoldan jih (obe) naroči in drugi dan zjutraj bo 7 so vzmeti v njihovi delavnici (že včeraj dopoldan so bile v Salzburgu

).
Kako to naredi mehanik ki ni pooblaščen.
Kako ve kjera vzmet je ta prava za določen tip-letnik Golfa?
Kje jo naroči?
Pri tistih ki so glih včeraj enega ukradli in ga čez noč rastavili-razrezali!?
In na koncu tisto najboljše.
Ker vzmet pri VW-u ima 5 let garancije, in ker je avto redno servisiran pri pooblaščenih servisi so mi priznali garancijo pri 4 leta in 4 m. starem avtomobilu!!! Se pravi vzmeti zastonj!
Naj povem da to ni prva nepredvidena okvara, vsakič ko se je kaj tazga zgodilo kar se ne bi smelo so upoštevali garancijo! Lahko naštejem vsaj še 4-5 takšnih okvar.