Kje vse ste že bili v tujini

Jest skor skoz v Slo..(italija,madž....ostalo še ostaja skrivnost).šparam na stara leta da bom dočakal 100 let sej govorijo da se doba veča in takrat se bo začel uuu bo kr treba delat do 100 let.
lp
nebivedu je napisal/-a:kanada in en del amerike, izrael in palestina, kuvajt, irak, iran, sirija, združeni arabski emirati, probal v savdsko arabijo prit, pa me niso spustili, ker sem bil iz ateistične države(takratna jugoslabvija je bila ateistična in v savdsko arabijo si prišel samo če si bil iz verske države(katoličan pravoslavec ali musliman)), potem cela evropa enkrat na štop in enkrat z avtom, pa na štop po celi bivši jugoslaviji.
Zdej bi rad pa šel še v libijo, maroko, tunizijo in alžirijo s svojim avtom, pa če bo denar bom šel sigurno.
sonček je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:kanada in en del amerike, izrael in palestina, kuvajt, irak, iran, sirija, združeni arabski emirati, probal v savdsko arabijo prit, pa me niso spustili, ker sem bil iz ateistične države(takratna jugoslabvija je bila ateistična in v savdsko arabijo si prišel samo če si bil iz verske države(katoličan pravoslavec ali musliman)), potem cela evropa enkrat na štop in enkrat z avtom, pa na štop po celi bivši jugoslaviji.
Zdej bi rad pa šel še v libijo, maroko, tunizijo in alžirijo s svojim avtom, pa če bo denar bom šel sigurno.
Aja nebivedu ti si pa kr že lep čas potoval jest ostajam v Slo. že dolga leta nč me ne gane da bi šel v tujino..men ostaja to da najlepeš je doma in nikjer drugje..pa to s punco al alone.....lp
sonček je napisal/-a:cossy je napisal/-a:avstrija, nemčija, madžarska, hrvaška, srbija, bosna, črna gora, italija
Pa je kej drugač dost kt tle v Sloveniji recimo kakšni so avtomobili, je pretežno revščina oz. bogati ljudje al isto kot pri nas....lp
GoGo je napisal/-a:Po abecednem redu:
Avstrija: večkrat Dunaj, Linz, Graz, Insbruck, Salzburg
Belgija: Bruselj
Bih: arizona![]()
Češka: Praga + podeželje
Francija: Pariz, Bordeaux, Lion, Azurna obala + večkrat prevožena počez od Strasbourga do Boulognea
Grčija: Kreta (cela)
Hrvaška: cela istra, zagreb, dalmacija
Indija: od severa do juga
Italija: sicilija, umbrija, sicer skoraj vsak mesec kje v padski nižini + obala
Izrael: jeruzalem
Luxembourg (samo na hitro, ker sem zaje**al en odcep na poti skozi severno francijo)
Madžarska: balaton, Budimpešta
Monaco: monte carlo
Nemčija: Berlin, munchen, cela bavarska, Dresden, + ene parktrat prevožena počez
Nizozemska: Haag, Amsterdam + podeželje
Srbija: samo beograd
Švica: Zurich, Bodensko jezero + nekajkrat samo čez
Turčija: Istanbul, obala med Antalyo in Alanyo.
Velika Britanija: London (ene 20x), sicer pa cel jugozahod + enkrat s kolesom tura Cambridge - Southhampton
ZDA - Florida: Miami, Tampa, Orlando, Cape canaveral.
LP, GoGo
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost